www.industriogteknik.com
Baumer

CombiSeries sætter nye standarder indenfor procesinstrumentering

Med den nye CombiSeries løfter Baumer funktionalitet, sikkerhed og fleksibilitet indenfor procesinstrumentering til et helt nyt niveau. De to første modeller i denne nye serie, CombiPress tryktransmitter og CombiTemp temperaturføler, er nu tilgængelig på markedet. Begge produkter kan kombineres med den nye generation af displays; CombiView, hvilket giver maksimale kundefordele.Sammen med det hygiejniske hus i rustfrit stål, der også er nyudviklet, kan instrumenterne sammensættes og anvendes i henhold til den enkelte brugers behov, f. eks. i fødevareindustrien.

CombiSeries sætter nye standarder indenfor procesinstrumentering
CombiView displayet imponerer med sin præsentation af alle nødvendige og ønskede oplysninger på et øjeblik. De målte værdier kan præsenteres på flere forskellige måder, alt efter brugerens behov. Brugeren kan vælge at få vist værdierne som et anologt instrument med viser, som en illustration af en tank eller digitale cifre. På grund af det displayets størrelse kan brugeren læse de målte værdier fra lang afstand. Endvidere fungerer baggrundsfarven på displayet som et trafiklys (rød/grøn), alt efter om målingen har nået en kritisk værdi, som kræver indgreb fra brugeren. Det er utroligt nemt at ændre indstillingerne ved hjælp af touchscreen displayet, selv når processen kører.

Det nye hus fuldender de imponerende funktioner i den nye produktserie. Med beskyttelsesklasse IP 69 K, og fuldkomment udført i rustfrit stål, kan den hygiejniske udgave modstå selv de hårdeste betingelser. Evnen til at dreje om to akser giver endnu mere fleksibilitet ved installation.

Pålidelige og nøjagtige målinger leveres af CombiPress tryktransmitter mellem -1 og 400 bar og CombiTemp temperaturmåler mellem -50 og +400 °C.

Billedtekst: Baumer CombiTemp (le.) og CombiPress med det nye CombiView display tilbyder sikkerhed og brugervenlighed indenfor procesinstrumentering.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP