www.industriogteknik.com
Leuze DK

Ny type måling af konturer

Med det nye CMS 700i 3D system til konturmåling præsenterer Leuze for første gang på verdensplan et system til måling af volumen: En komplet løsning til fejlfri opbevaring af varer som kunden kan overvåge via en webbaseret konfiguration. CMS 700i konturmålingssystem er velegnet til udmåling af pakker i forbindelse med E-handel.

Ny type måling af konturer
CMS 700i konturmålingsystem er velegnet til udmåling af pakker i forbindelse med E-handel. 

Med CMS 700i præsenterer Leuze et nyt 3D system til konturmåling for markedet. Det er baseret på CML 730i målende lysgitre, og kan tilpasses  specifikke kundekrav.

CMS 700i måler konturerne og positionerne af forbipasserende emner, uanset deres form og overfladestruktur. Selv flade emner som eksempelvis plastikposer kan måles præcist og økonomisk uden komplicerede kamerainstallationer. Minimumstørrelsen af højde, bredde og længde er 5 x 50 x 50 mm. Information om emnerne kan bruges til at optimere pakning af en palle, eller til indkomne varer. Emner, der er vredet ud af form eller på anden måde ændret, bliver pålideligt opdaget, så problemer eller nedetid undgås ved automatisk opbevaring. CMS 700i forøger således systemets tilgængelighed og omkostningseffektivitet. Kunden kan nemt sætte systemet i gang og vedligeholde det via fjernkontrol med det intuitive WebConfig.

Det komplette system omfatter alle komponenter i ét varenummer, styrekabinet, montagebeslag og tilslutning. Udskiftning af komponenter sker effektivt og nemt, hvilket sparer kunden for tid og omkostninger.

Interface til Ethernet TCP/IP eller PROFINET sikrer hurtig integrering af 3D konturmålingssystemet. Systemet kan modtage data fra andet udstyr, for eksempel fra vægte eller stregkodelæsere, via et åbent Ethernet interface, og sende data videre med tidsangivelse. CMS 700i kan frit kombineres med ekstra funktioner, og er egnet til både nye og eksisterende systemer indenfor intralogistik.Ny type måling af konturer
CMS 700i system til konturmåling – velegnet i E-handel til måling af plastikposer.
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP