www.industriogteknik.com
Westermo Teleindustri AB

Ethernet Line Extender giver high speed netværksforbindelser via eksisterende kabler

En kompakt enhed til brug for kritiske jernbaner samt industrielle og andre nyttige applikationer er let at bruge

Ethernet Line Extender giver high speed netværksforbindelser via eksisterende kabler

Westermo har forbedret sin serie af Ethernet Line Extenders med lanceringen af en high-speed kompakt enheder, som er i stand til at behandle de stigende krav om datatransmissioner i i forbin¬delse med industrielle applikationer. DDW-142 er den seneste skud på stammen til Wolverine-se¬rien, som bruger SHDL-teknologi til at etablere en high-speed-forbindelse mellem Ethernet netvær¬ker ved brug af de eksisterende parsnoede kobberkabler. Dette kan give mulighed for betydelige omkostningsbesparelser i relation til at installere fibre.

DDW-142 er en fuldstændig administrerende enhed med Layer 2 switch funktion, der muliggør skabelse af effektiv Ethernet netværker over en distance på op til 15 km. Datahastighed op til 30.4. Mbits/s ved at indpasse enheden til at forbinde komplekse netværker, som indeholder ting, som kræver stor båndbredde. En integreret 2-port 100 Mbit switch giver mulighed for to Ethernet-enhe¬der at blive vedhæftet, og en RS-232 port gør det muligt let at indarbejde en ældre enhed i IP-net¬værket.

For support-ingeniører, der installerer og vedligeholder et øget kompleks netværk er DDW-142 de¬signet til let opsætning. Det kræver ingen konfiguration for enkel punkt-til-punkt- kommuni¬kation. For større netværker er en web interface nødvendigt, og en CLI tillader mere kompleks kon¬figuration. Wolverine-serien er også forsynet med en unik kalkulator for kabellængde. Enhederne bruger data fra applikationer fra den virkelige verden for at gøre det muligt for installatører at be¬regne farten og lagre længder ved at bruge forskellige typer af kabler. Når installationen er foreta¬get, kan SHDSL-diagnostik- og administrationsfunktionen indiker nedbrydning og tillade planlagt vedligehold. Hvis vedligehol¬delse skulle blive krævet, giver en back-up og faciliteter for istandsættelse mulighed for, at konfigu¬ration kan blive hurtigt downloaded fra et USB-stik.

DDW-142 er designet til brug i barske miljøer og kritiske jernbaner, veje eller nytteapplikationer, hvor enhedsfejl kunne resultere i væsentlige omkostninger. Den robuste og meget kompakte enhed kan virke i ekstreme temperaturer (-40 til +70°C) og hvor EMC og vibrationsniveau er højt. Total galvanisk isolation og forbigående beskyttelse af elektroniske forbindelser til en MTBF i 437.000 timer sikrer høj driftssikkerhed og lang levetid.

Wolverine´s WeOS driftssystem sørger for en omfattende tilpasning af IP netværks standarder, hvilket tillader at et modstandsdygtige og fleksible netværker bliver skabt. WeOS er udviklet, så den tillader en multi-platform og fremtidssikrede løsninger og ligeledes leverer et unikt niveau af sikkerhed, og DDW-142 giver også mulighed for at forme dele af punkt-til-punkt, multi-leveringer og modstandsdygtigt ringnetværk. I tilfælde af any link eller hardwarefejl giver Westermo´s unikke FRNT-teknologi mulighed for at omkonfigurere et stort netværk.

DDW-142 er transparent for multicast beskeder, tillader VPN(Virtual Private Network) passere gennem IPSec (Internet Protocol Security) og kan bruges med protokoller som Modbus/TCP og PROFINET I/O. DDW-142 er også udstyret med Link Fault Forward (LFF) funktionalitet, hvor Ethernet link status sendes via SHDSL-forbindelse mellem to enheder.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP