www.industriogteknik.com
Westermo Teleindustri AB

Ny generation af Westermo Ethernet switches forbedrer pålideligheden af kommunikationsnetværket i togene

Kompakt, robust og pålidelige EN 50155 godkendt Ethernet-switch, der forenkler kommunikationsapplikationerne i togene.

Ny generation af Westermo Ethernet switches forbedrer pålideligheden af kommunikationsnetværket i togene
For at imødekomme det voksende behov for pålidelig kommunikationsnetværk i togene, har Westermo introduceret en ny generation af industrielle Ethernet-switche, der giver særdeles robust netværks-og feltdrift over lang tid. Specielt designede tog-applikationer omkring ”Westermo IP tog koncept” gør, at de nye Viper 212, Viper 112 og Viper 012 tolv-port-switche leverer en komplet løsning til at udføre kontrol i tog, herunder et forbedret niveau af pålidelighed, forenklet netværksdesign, installation og vedligehol-delse.

"Westermo IP tog-koncept" tilbyder en komplet EN 50115 Ethernet-switch og routing løsning, hvilket resulterer i et ultra-pålideligt backbone netværk, som kan skabe intelligente tog. Dette koncept er blevet udviklet som svar på de mange unikke krav fra jernbanesektoren, som kan løses ved hjælp af en samling af IP-protokoller, der leveres af Westermo Operating System –WeOS.

Applikationer for rullende materiel bruges i et af de hårdeste miljøer for alle elektroniske enheder. Viper-serien overstiger standarden for elektronisk udstyr, idet den omfatter ikke blot EMC-krav, men også stød, vibrationer, udvidet temperaturområde og fugtighed. Switchene er også designet til at opnå den højest gennemsnitlige tid mellem fejl på op til 900.000 timer, hvilket sikrer den lange og pålidelig drift, som
jernbanesektoren forventer.

Viper 212 er en administreret lag 3 routing switch, Viper 112 byder på administreret lag 2 swichs-funktio-nalitet, og Viper 012 er en ikke administreret løsning. Disse forskellige niveauer af software-funktionalitet giver brugerne mulighed for at vælge det mest hensigtsmæssige niveau af funktionalitet til deres netværk sammen med hardware, der opfylder de skrappeste miljømæssige udfordringer.

Den nye Viper-serie har et M12-stik, der er integreret i huset for at reducere størrelsen og yderligere be-skytte mod vibrationer. Med et ultra-robust design, forseglet til IP65 og vibrationsresistente over for mili-tære standarder, er disse enheder ideelle til situationer, hvor mekanisk stress, fugt kondens, snavs eller kontinuerlige vibrationer, som dem der produceres af motorer, kunne påvirke funktionen af standard Ethernet switchen. En unik Gore-Tex membran bruges til at forhindre kondensation opbygget ved normal klimatiske dag/nat kørsel. Viper 212 er også meget kompakt og ultratynd, hvilket muliggør installation i lukkede motorvognspaneler.

WeOS operativsystemet på Viper og RedFox switches er i stand til at balancere datatrafikken på netværket og derved opretholde maksimal og stabilitet. Indførslen af den øgede trafik fra nye kameraer eller video-stream vil derfor ikke påvirke stabiliteten i netværket. I tilfælde af eventuelle link eller hardwarefejl er Westermo´s unikke FRNT-teknologi i stand til at om-konfigurere et stort netværk på 10ms.

For nem konfiguration kan Ethernet switches tilgås sikkert fra alle steder i netværket, eller direkte via en konsolport på Viper-switchen, men også til en Ethernet eller USB-port på RedFox-switchen. Konfiguratio-nen kan sikkerhedkopieres og gendannes på få sekunder ved hjælp af et specielt M12 USB memory-stick. En nem at bruge og sikker web-konfiguration brugerflade simplificerer oprettelsen af redundant ring-netværk.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP