www.industriogteknik.com
Westermo Teleindustri AB

Westermo industrielle mobile bredbåndsrouter giver modstandsdygtig adgang med høj hastighed til fjernbetjeningssystemer og enheder

Sikker forbindelse til mobil og fjernbetjent placeret Ethernet og RS-232 enheder forbedrer operationel effektivitet

Westermo industrielle mobile bredbåndsrouter giver modstandsdygtig adgang med høj hastighed til fjernbetjeningssystemer og enheder
Ved at give modstandsdygtig og sikker adgang til fjernbetjent Ethernet og RS-232-systemer samt enheder er det muligt at eliminere behovet for tidskrævende besøg på hjemmesider for at foretage manuel læsning om diagnoseproblemer og rekalibrere instrumenter. Som hjælp til at understøtte disse behov har Westermo frigivet en ny industriel mobil bredbåndsrouter, som giver sikkert adgang til dine aktiver og hjælper til lavere operationelle omkostninger samt omkostninger ved rejser og tid brugt væk fra hjemmesiden.

Den for nylig lancerede Westermo MRD-350 er en robust industriel mobil bredbåndsrouter designet for fjernbetjeningsadgang tværs gennem et mobil netværk, og internettet til omkostningseffektive inter-forbundne systemer, der tillader HMIs, PLCs og andre enheder at kommunikere med hinanden. Routeren har en uplink-kapacitet på 5.7 Mbit/s og downlink på14.4 Mbit/s, hvilket gør den egnet for transmissioner med høj datahastighed. Typisk mobil eller statisk applikationer omfatter video-overvågning, SCADA/DNP3 telemetrisystemer og fjernbetjeningsadgang til maskiner og enheder. For brug af solenergi til applikationer er effektiviteten vital, og MRD-350 har derfor en dvaletilstand og er kun på fuld kraft, når det er nødvendigt.

MRD-350 understøtter en bred variation af trådløse standarder herunder GSM, GPRS, 3G UMTS, HSDPA og HSUPA. MRD-350 indeholder dobbelt understøttelse af SIM-kortet, som sikrer, at sideforbindelse ikke er afhængig af en enkelt overbringer. Skulle der ske netværksfejl, vil enheden automatisk blive skiftet over til det alternative SIM-kort. Når der anvendes on board applikationer (tog, truck, busser, off road-køretøjer etc) vil routeren automatisk bruge det mest effektive netværk, der er til rådighed i henhold til det geografiske område.

Et robust kabinet, operativ spændevidde fra10VD til 60 VD, og kompakt design med alle interfaces og LEDs placeret på fronten, gør enheden ekstrem vel tilpasset til industriel DIN-skinne applikationer i barske miljøer. Med isolation mellem PSU og Ethernet samt serielle porte, er beskyttelse tilvejebragt mod problemer, der skyldes elektriske fejl.

Enheder forbundet til internettet kræver foranstaltninger mod cybertrusler. MRD-350 tilbyder beskyttelse
Fra ondsindede aflytninger via krypterede kommunikationstunneller – Virtual Private Networks (VPN). I enheden er også en simpel, ikke kraftfuld, packet inspection firewall. Ved at bruge on board web interface er det let at opsætte en VPN-tunnel løbende mellem enheder, selv over ikke sikrede netværker som Internettet.

Til at forøge levetiden for lovligt udstyr er der et antal værktøjer, som vil sikre tilslutning med PLCs og an-
dre RS-232-baserede enheder. En indbygget to-port 10/100 Ethernet switch og RS-232 port tillader en bred
række af enheder, maskiner og systemer problemfri forbindelse over enhver afstand. RS-232 porten giver en simpel løsning på placering af modem med den fordel, at der ikke skal omprogrammeres eller skiftes nogen andre komponenter.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP