www.industriogteknik.com
EPLAN

Vi præsenterer den nyeste EPLAN platform

EPLAN platform, udgave 2.9. kan leveres i slutningen af januar. Hurtigt generede QR koder kan lagre hyperlinks, der kan åbnes ude i felten. Styring af lagene sikrer, at alle ændringer bliver gemt automatisk, så implementering af firmastandarder bliver endnu nemmere. Projekter kan færdiggøres hurtigere med masse-redigering af projektdata ved hjælp af de udvidet navigatore. Og når vi taler om standardisering, kan makroer nu nemt genbruges.

Vi præsenterer den nyeste EPLAN platform
QR Code_EN.jpg: I EPLAN Platform, udgave 2.9, kan QR koder genereres som eksempelvis link til en komponent i EPLAN Data Portal.

I EPLAN Platform, udgave 2.9, kan der nemt genereres QR koder. Brugerne kan lagre hyperlinks i deres dokumentation, som senere kan scannes og åbnes med app's på mobile enheder - som for eksempel smartphone eller tablet.. Den kan bruges både til interne og eksterne link, så kedsommelig tastning bliver noget, der hører fortiden til. QR koden fungerer også med udprintet dokumentation, så den er hurtigere og nemmere at anvende. Udveksling af symboler i placeholder objekter er også blevet simplificeret, og de kan nu erstattes ved at vælge de passende værdisæt. Brugerne drager fordel af større gennemsigtighed med færre makrovarianter.

Styring af laghåndtering
Styring af lag er gjort endnu nemmere end via et dialogelement: Alle ændringer bliver nu gemt automatisk. Yderligere funktioner, inklusive søgning af lag og ændring af deres egenskaber, runder forbedringerne af. Så fra nu er det nemt at søge efter alle emner i et projekt, der er blevet knyttet til et bestemt lag i et projekt eller et underprojekt. Designere kan derefter bruge indholdsdialogen i et fundet emne i listen med søgeresultater til at ændre den indstilling i laget, som de lige har søgt efter. Det bevirker, at lag, der blev tilføjet til et projekt via DXF eller DWG import, nemt kan findes, hurtigt kan ændres og anvendes som et brugerdefineret lag. En yderligere fordel er, at brugerne kan implementere firmastandarder ved hjælp af enkle tilpasninger og definitioner, analogt til navigatorene.


Vi præsenterer den nyeste EPLAN platform
Macro Navigator_EN.jpg: Makroer kan nu nemt indsættes i andre projekter ved at bruge træk-og- slip fra Makro navigatoren.

Hurtigt til målet: Navigator displayet
Udseendet af Makro Navigatoren blev ændret til en tabel med celler i den foregående udgave af EPLAN Platformen - og som resultat af dette kan den redigeres ret nemt. I den nyeste udgave bliver denne funktion udvidet til flere navigatorer, f.eks. Komponent Navigatoren, PLC Navigatoren og Forbindelses Navigatoren. Det giver udgave 2.9 kraftige, praktiske fordele, da projektdata nu kan redigeres på en gang på et splitsekund. Når vi taler om makroer: Når en makro en gang er gjort færdig, kan standardiserede makroer indsættes i andre projekter fra Makro Navigatoren ved hjælp af træk-og-slip. Det fungerer naturligvis også i en makro eller et diagramprojekter, hvori brugeren har skabt vinduet og symbol makroer. Dermed fås en betydelig tidsbesparelse, da den forudgående, besværlige udvælgelse - via makroudvælgelsen fra filmapperne - ikke længere er nødvendig. Et yderligere plus er, at data genbruges, hvilket både sikrer og forbedrer kvaliteten af projektet.

Behændig konfigurering: Egenskabsanordning
Den nye Egenskabsanordnings Dialog gør det meget nemmere for brugerne at redigere den brugerdefineret opstilling af egenskaber for skemaer og 3D enhedsplacering. Brugerne kan sammenholde disse i Egenskabsanordnings dialogen og nemt fjerne brugerdefineret egenskaber, der ikke skulle være i brug. En kontekst menu hjælper brugerne til nemt at finde de anvendte egenskaber. Fordelene er indlysende: Alle opstillinger af egenskaber, der eksisterer i et projekt, kan vises på ét sted. Ydermere kan flere egenskaber redigeres samtidigt, når der eksporteres og importeres opstillinger af egenskaber til forskellige komponenter. Navne kan også oversættes lige så nemt, og de nye søgemuligheder hjælper med til at foretage justeringer for at implementere firmastandarder endnu hurtigere.

Oversættelser: Meget tydeligere
I udgave 2.9 kan der foretages flersprogede indtastninger til mange egenskaber og inputfelter i både projekter og Artikelstyringen. Brugeren kan derefter enten manuelt oversætte dem i et ensartet sprog eller få det gjort automatisk. EPLAN Platform, udgave 2.9 indeholder nu en ekstra hjælp for at overskueliggøre dette: Felter, hvor flersproget input er mulig, er nu markeret med en ikon på brugerinterfladen som standard. Hvordan fungerer det? Når designeren indtaster en tekst i et flersprogligt felt, er det i starten uafhængigt af sproget. Hvis der er brug for oversættelse, bliver det derefter tildelt den specificerede sprogkilde.

Flere informationer:www.eplan.de/platform29

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP