www.industriogteknik.com
EPLAN

Diagrammer via Skyen

EPLAN eBuild, der er den nye Sky-software til generering af elektriske- eller hydraulikdiagrammer, præsenteres samtidig med SPS 2019. Softwaren er fokuseret på brugere af EPLAN Platform 2.8, der ønsker at tage det første skridt mod miljøet i Skyen. Forudsætningerne for at bruge dette freemium software er at være registreret i EPLAN ePulse Sky systemet, og at anvende EPLAN Platform, udgave 2.8.

Diagrammer via Skyen
Hauke Niehus.jpg: ”Med Eplan eBuild får vore kunder et enkelt, men alligevel kraftigt værktøj, der muliggør projektplanlægning i Skymiljøet,” siger Vice President Cloud Software Hauke Niehus.

EPLAN eBuild hedder den nye software, der åbner op for helt nye muligheder indenfor ingeniørvidenskab som en del af de Skybaserede tjenesteydelser i EPLAN ePulse. Softwaren får brugerne til at rette sig op og være opmærksomme. Det drejer sig om en helt ny arbejdsmetode - der er velvalgt til arbejde i Skyen – og som i den grad er designet til at være nem at bruge. Brugere, der arbejder med EPLAN Platformen, kan se frem til at komme nemt fra start, da der ikke er brug for forberedelse eller omfattende introduktion. Der skal blot foretages registrering i EPLAN ePulse, derefter åbne et projekt, vælge opgaverne - og softwaren konfigurerer derefter diagrammerne med et museklik, baseret på EPLAN Electric P8 eller hydraulikdiagrammer, der er baseret på EPLAN Fluid.

Makroteknologi til hurtig succes
Vice President Cloud Business Hauke Niehus forklarer kortfattet maksimerne i tjenesteydelsen, der er hurtig at starte og nem at arbejde med:
”Med EPLAN eBuild får vore kunder et enkelt, men kraftigt, værktøj, der gør indledende planlægning mulig i Skymiljøet. Det sætter vore kunder i stand til automatisk at generere diagrammer til standard kredsløb, ved at bruge integrerede makrobiblioteker og derved spare en mængde tid og tegnearbejde, når automatiseringssystemer skal planlægges.”


Diagrammer via Skyen
Machine configuration.jpg: Konfigurering gjort nem – her er et eksempel på en slibemaskine i form af en komplet maskinkonfigurering.

Logik er inkluderet

Det, der er specielt ved EPLAN eBuild er, at det indeholder integrerede makroer til hele elektriske- og hydraulikdiagrammer, i stedet for at levere data til individuelle enheder eller komponenter. Da det omfatter den tilsvarende logik og divergenser, bliver designprocessen accellereret enormt, og den er mere spændende at bruge når det drejer sig om intelligente funktioner. Endvidere bliver brugerne i stand til at fokusere på deres kerneopgaver, og den besværlige ”klip-og-kopier” metode bliver en ting fra fortiden. En anden fordel, som EPLAN giver fuldt ud til kunderne er, at kvaliteten af dokumentationen bliver større på grund af brugen af tidligere afprøvede diagramskabeloner. Bibliotekerne bliver løbende udvidede – den første begynderpakke på engelsk og tysk kan leveres i tide for SPS 2019. EPLAN ligger i øjeblikket i forhandlinger med adskillige komponentfabrikanter for at udvide bibliotekerne. Målet er at opnå den størst mulige tilgængelighed til konfiguratorer for at kunne maksimere den positive brugeroplevelse med ePulse. Da data bliver leveret til brugerne via Skyen, bliver opdatering af data gjort meget nemmere.


Diagrammer via Skyen
Sub-function 24 Volt power supply unit.jpg: Underfunktioner, som vist her med et eksempel på en 24 V strømforsyning, kan nemt konfigureres ved hjælp af Eplan eBuild.

Mere information på: https://www.eplan.de/ebuild-en
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP