www.industriogteknik.com
ARC INFORMATIQUE

ERHVERVSLIVETS LOUVRE i Paris vælger ARC Informatique's PcVue-supervisor til at administrere deres bygningsstyringssystem (BMS)

Bygningens ejer SFL (Lyon Ejendomsselskab) iværksatte en omfattende renovation særligt med henblik på kontorudlejning. Det var nødvendigt med et effektivt BMS for at gøre det muligt for virksomheden at drive og overvåge det tilgængelige gulvareal på 37.000 m². Det var især nødvendigt at administrere og optimere det for at kunne reducere energiforbruget med 20 % til 30 %.

ERHVERVSLIVETS LOUVRE i Paris vælger ARC Informatique's PcVue-supervisor til at administrere deres bygningsstyringssystem (BMS)
Bygningen er fra 1852 og ligger over for Louvre-museet i Paris. Det blev bygget efter den franske kejser Napoleon III's anvisninger og blev oprindeligt anvendt til butikker. I dag indeholder de første to etager af antikhandlernes Louvre over 250 stadepladser på 10.000 m² og 30 kunstspecialbutikker med kulturgenstande fra Europa, Asien og Mellemøsten. De seks øverste etager udgør erhvervscenteret Erhvervslivets Louvre (Louvre des Entreprises), der har haft prestigefulde lejere siden 1990, herunder Finansministeriet, den amerikanske ambassade og Banque de France.

Virksomheden ESOPE fik til opgave at håndtere projektledelsen, og APILOG AUTOMATION tog sig af BMS-pakken. Arbejdet består af en del for Erhvervslivets Louvre og en del fælles udstyr og forsyninger mellem dem og Antikhandlernes Louvre.

PcVue-supervision overvåger følgende LonWorks©-udstyr:
- France Energie varmepumper med KARNO OEM-regulatorer. Der vil i alt blive overvåget 1.200 varmepumper.
- Belysning med infrarøde ACELIA multisensormoduler.
- Markiser med ACELIA-moduler til 230 V motorer.
- THERMOKON fjernbetjeninger til centraliseret styring af varmepumper, belysning og markiser.
- Dataindhentning fra afdelingstavler på flere etager via JOHNSON CONTROLS FX15 PLC'er.

Denne arkitektur benytter LonWorks©-teknologi suppleret med:
- Forsyningsudstyr: klimaanlæg og understationer til elektrisk styring og fordeling styret ved hjælp af TREND IP-enheder.
-  Alle lejernes målere og de centrale lavspændingstavler: PcVue behandler og analyserer data fra ca. 250 målere på Modbus. A TSX PLC understøtter administration af nødforsyningen (GE).

Dette projekt vil i sidste ende komme til at bestå af over 2.500 LonWorks©-knudepunkter.

BMS-arkitekturen består hovedsagelig af 36 Loytec L-INX-servere, 3 PcVue-overvågningsstationer med WebVue tynd klient-adgang via internet/intranet og NL-faciliteter fra Newron System (med overvågnings- og zoneversionen til overvågning og inddeling af områder).

Sammen med PcVues fleksibilitet og avancerede teknologi har APILOG AUTOMATION kunnet opnå en åben systemintegration af hardware og software. Løsningen leverer administration af alt bygningens udstyr og hurtige reaktionstider i nødsituationer. Den er brugervenlig og effektiv, hvilket giver hurtig styring af de enkelte områder samt dynamisk rekonfigurering. Denne applikation er enestående i form af sin administration og optimering af energiforbrug med en forventet energibesparelse i størrelsesordenen 20 % til 30 %.

Illustrationer:
ArchiDePrincipe.jpeg:
PcVue supervisor
LouvreEntreprise.jpeg: Erhvervslivets Louvre-bygningen
Confort.jpeg: Overblik over bygningens komfortenheder

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP