www.industriogteknik.com
ARC INFORMATIQUE

Ny PcVue 10.0: SCADA-løsningen forhøjer din produktivitet

Det nye PcVue 10.0 værktøj, Application Architect og Application Explorer, kan spare op til 50 % i udviklingstid over applikationens komplette livscyklus. Fra designfasen helt igennem til testning, fra vedligeholdelse til ny re-engineering hjælpes både applikationsudviklere og lejlighedsvis brugere.

Ny PcVue 10.0: SCADA-løsningen forhøjer din produktivitet
I disse dage er de totale omkostning er ved at erhverve en tilsynsførende applikation ikke kun afhængig af licensomkostninger og udviklingstid. Applikationer udvikler sig, nye funktioner bliver tilføjet, og forbedringer så som omkostningerne ved opgradering og korrigerende vedligeholdelse må der tages højde for. I den forbindelse er PcVue 10.0 en innovativ løsning, som leverer værktøjer til hurtigt at designe applikationer. Det omfatter også de nødvendige værktøjer til effektiv vedligeholdelse: diagnostik, object-orienterede modifikationer, distributionsskift etc., som sikrer, at specifikationen og opførsel af applikationerne er pålidelige.

Fra første gangs brug af PcVue 10.0 dækker Applikation Explorer konfigurations-fuktionerne for et tilsynsprojekt. Det er baseret på økonomiske regler for systemmiljøer og gør PcVue endnu nemmere at bruge. Application Explorer gør det muligt for brug af tre strukturer og lister, Multiple Document Interface, Copy/Cut/Paste inklusiv underpunkter, intuitiv navigation indenfor applikation, brug af forrige/næste knapper og en række display-optioner (ikoner, lister, detaljer etc.) langs med standard Window keyboard genvej.

Application Architect er en kraftfuld ny værktøjsindbygning, en high-level mekanisme for skabelon og genbrug af komponenter. Med det kan du skabe genbrugs-objekter herunder ikke kun grafik, symboler og blokdiagrammer, men også de fleste mest brugelige konfigurationselementer så som variabler, alarmer og deres forbundne adfærd: events, arkivering, tærskel, kommandoer, scripts etc. Applikationer kan blive skabt gennem fire trin. Det første er modeller, som består af fastlæggelse af input og output variabler, adfærd, grafisk repræsentation etc. Derefter er der en konfiguration for at identificere og fastlægge fælles features og forskelligheder på tværs af processerne inde i skabelonen. Det næste forekomst består af at beskrive strukturen af processen og de rigtige fysiske objekter i plant vilkår (motor, conveyor, produktionslinje, ventilator etc). Endelig er der kundetilpasning, hvor Application Architect giver udvikleren mulighed for at modificerer processer, så de passer ideelt til det særlige lokale setup.

Smart Generators er en tilføjelse til Application Explorer og Apllication Architect, som muliggør automatisk applikationsgeneration og import fra eksterne kilde, hvilket har betydet yderligere forbedring i PcVue 10.0. Disse udviklinger angår LNS®, Siemens STEP® og Yokogawa® Stardom® stik og næsten hele importen af FactoryLink™ applikationer.
PcVue 10.0 bygget på den internationale energisektors standarder: IE 61850,dets vindkraft variant IEC 614000, og IEC 60870-5-104. Standard 61850,som er indbygget i PcVue 10.0, definerer alle objekter, som er nødvendige management vedrørende transformerstation langs med deres varierede egenskaber. Ingeniørregler er også defineret. Specielt er file formaterne blevet standardiseret for at sikre interoperabilitet i konfigureringsfasen. IEC 60870-5-104 protokol er til brug for hydroelektrisk generation, transformerstation for elektricitet, system for bygningsledelse, industrianlæg, jernbanespor etc. Det dækker data og kompleks service så som dobbeltstyring, indkodning af switch-position, kort og lang pulskontrol og tidsstemplingskilde.

Et antal andre forbedringer er også blevet tilføjet til PcVue 10.0: Nye funktioner for BACnet, integration af ny Ethernet Moxa og General Electric drivere, indbygget SMS integration for at forbedre tilkaldevagt for personaleledelsen, nye blokdiagrammer, grafikkontrol, integration af den seneste Windows Server 2008 R2, Windows 7 og VMware miljøer.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP