www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS leverer Anybus produkt nr. 7 million til IAI Corporation

HMS Networks (HMS) har leveret deres Anybus produkt nr. 7 million til IAI Corporation (IAI). IAI bruger Anybus embedded teknologi fra HMS til at forbinde deres robot- og bevægelseskontrollere med forskellige industrielle netværk i fabrikker over hele jorden.

HMS leverer Anybus produkt nr. 7 million til IAI Corporation
Fra venstre mod højre; Christian Berghdahl, Product Marketing Manager, Anybus, HMS Networks,  Bartek S. Candell, General Manager - MU Asia, HMS Networks, Toshihisa Tsukuda , Manager Software Section II og Kazunobu Maruyama,  Specialist Software Section I Development Dept. på IAI.

Anybus embeddede produkter indeholder multinetværks opkoblinger til alle større fieldbus- og industrielle Ethernet netværk, og leveres som chip, brick og modulære formater for at matche forskellige integrationbehov hos kunderne. For øjeblikket er hovedproduktet, der anvendes af IAI, Anybus CompactCom udskiftelige kommunikationsmoduler.

Langt samarbejde mellem IAI og HMS
IAI og HMS har med succes arbejdet sammen i mere end 20 år, og i den tid har IAI anvendt adskillige generationer af embeddede Anybus produkter.
”Da vi begyndte med at udvikle og brugte Anybus produkter for første gang for atten år siden, var det mig, der udviklede applikationssoftware. Jeg kan huske, at HMS gav os omgående og imødekommende support, da vi stillede mange spørgsmål gennem udviklingsperioden. En af de største fordele ved at bruge HMS produkter er den fremragende service og understøttelse, som HMS stiller til rådighed, takket være deres tilstedeværelse i Japan. Det gør hele forskellen. Selv i dag bruger vi Anybus moduler, og den understøttelse, som HMS stadig giver os, har ikke ændret sig,” siger mr. Tsukuda, Software Development Manager hos IAI Corporation.

”Vi er meget begejstrede over at have leveret produkt nr. 7 million Anybus til IAI,” siger Bartek Stelmasiak Candell, General Manager for Market Unit Asia at HMS Networks, og fortsætter: ”Det embeddede koncept fra Anybus understøtter alle større fieldbus- og Ethernet netværk, som IAI skal bruge til deres robot- og bevægelseskontrollere, og det gør det muligt for dem at koble op til de forskellige kontrolsystemer, der anvendes af deres kunder til automatiseringteknologi.”

” Det tog os mere end ti år at levere den første million Anybus moduler, og nu er vi gået fra fem til syv millioner på bare to år – hvilket er fantastisk,” siger Staffan Dahlström, CEO hos HMS Networks.
”Vi er meget glade for den succes, Anybus har, og er stolte over vore evner til at foretage sikker og intelligent kommunikation i tusindvis af fabrikker over hele verden, så vore kunder og deres slutbrugere har fuld kontrol over udstyr og hjælpemidler.”

Om Anybus – en historie om banebrydende innovation
Det første Anybus modul blev udviklet i 1994. Antallet af fieldbus'er voksede hurtigt, og det embeddede Anybus koncept gjorde det muligt for fabrikanter af enheder at koble op til ethvert industrielt netværk på en nem måde . Over de sidste ti år er udviklingen af industrielle netværk fortsat, og der er blevet præsenteret mange industrielle Ethernet protokoller med høj ydelse. Anybus teknologien, med fuld fieldbus og industrielt Ethernet forbindelse, it funktioner og løsninger til funktionel sikring og sikkerhed, har altid været i front – og nu dækker det også trådløse teknologier. I dag er der anvendt syv millioner Anybus produkter i felten. Og multi-netværks opkoblingen, der tilbydes af Anybus konceptet, er stadig kundens nøglefordel.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP