www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Smart LUA script processing, bi-direktionel MQTT messaging og ny hardware tilføjet til Ixxat CAN@net NT og CANbridge series

Med den nye Service Pack 2 udvider HMS Networks funktionaliteten af Ixxat® CAN@net NT og CANbridge NT series. Nu kan brugerne tilføje smarte, begivenheds-kontrollerede netværksaktioner og alsidig bi-direktionel MQTT-messaging til cloud apps. Den nye hardware CAN@net NT 100 supplerer CAN@net NT-udvalget med en ny netværkskonnektivitet.

Smart LUA script processing, bi-direktionel MQTT messaging og ny hardware tilføjet til Ixxat CAN@net NT og CANbridge series
Ixxat® CAN@net NT og CANbridge NT produktfamilierne muliggør en smart og sømløs CAN-baseret oprettelse af netværk på stedet og på afstand. CANbridge NT tillader en nem tilkobling af op til fire CAN- og CAN-FD-netværk ved hjælp af filter og omregningsregler. Netværksledningsføringen kan forenkles gennem træ- og stjernetopologier, og alle tilsluttede segmenter beskyttes takket være elektrisk isolerede bus-grænseflader. Alle CAN@net NT-produkter leveres med en ekstra Ethernet-grænseflade, hvilket tillader meget distribuerede netværk ved at tilkoble op til fire CAN@net NT-enheder ved hjælp af Ethernet. CAN@net NT-produkter tillader også fjernadgang til CAN- og CAN-FD-netværk via Ethernet og PC.

Ny SP2-funktion strømforsyner CAN@net NT og CANbridge series
Den nye Service Pack 2 indfører en forbedret "Action Rules"-programmering for en fleksibel definition og udførelse af begivenheder og handlinger for alle CAN@net NT og CANbridge-produkter. Disse brugerdefinerede handlinger er baseret på LUA script processing og kan udløses med f.eks. forhåndsdefinerede beskedindhold eller statusoplysninger.

Ethernet-grænsefladen til CAN@net NT series muliggør en direkte cloud-konnektivitet via den implementerede MQTT-protokol. Bi-direktionel MQTT-messaging er introduceret i SP2. Ud over at transmittere f.eks. alarmer og statusoplysninger til mobile enheder, kan meddelelser nu også blive modtaget fra skyen til LUA script-baseret forbehandling, sandsynlighedskontrol og transmission til CAN bus.

CAN@net NT 100 - ny konnektivitet
HMS præsenterer også en ny hardware - CAN@net NT 100 - som giver et D-Sub 9 netværksstik til CAN/CAN-FD netværkskonnektivitet, og supplerer således de eksisterende CAN@net NT 200 og 420 produkter som begge har skrueterminaler. CAN@net NT 100 er en direkte efterfølger til den ældre CAN@net II, hvilket betyder, at eksterende kunder kan udskifte installerede CAN@net II-enheder i eksisterende systemer med CANnet 100 NT og drage fordel af alle de nye funktioner i SP2.

Læs mere om den nye Service Pack 2 funktionalitet og CAN@net NT 100 på www.ixxat.com/bridges

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP