www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Talk2M Easy Setup gør forbindelse af maskiner nemmere end nem

HMS Networks annoncerer i dag et nyt sæt egenskaber i Talk2M®Easy Setup framework til Ewon® produkterne, der sigter mod at gøre adgang til maskiner på fjernlokationer med en sikker forbindelse endnu nemmere for maskinbyggere og slutbrugere.

Talk2M Easy Setup gør forbindelse af maskiner nemmere end nem
Tidligere i 2019 frigav HMS Networks Talk2M Easy Setup til Ewon Cosy og Flexy produkterne. Brugerne kan nu drage fordel af en endnu nemmere og sikrere konfiguration af maskiner på fjernlokationer, af installering og forbindelser, takket være nye egenskaber og forbedringer i opdaterede udgaver af to software nøglekomponenter i Talk2M Easy Setup konstruktionen:

Den nye udgave af Connection Checker indeholder klar diagnosticering og rapportering om forbindelsesstatus og ydelse mellem Ewon-forbundne maskiner i en fabrik og Talk2M fjernadgangs cloudservice. Brugerne bliver adviserede om der er etableret en forbindelse med succes eller ej, og enhver forbindelsesfejl kan øjeblikkeligt lokaliseres. Brugerne får også fordel af detaljeret information om hvilke parametre, der skal skiftes for at løse forbindelsesproblemer.
eCatcher fjernadgangs software er blevet opdateret for at kunne identificere konflikter i IP adresser, med selvhelbredende egenskaber, der er blevet udviklet af HMS, baseret på almindelige internet forbindelsesfejl i marken. Dertil kommer, at eCAtcher nu også omfatter en ny sikkerhedsfunktion, der gør det muligt for brugerne at kryptere Talk2M Easy Setup konfigurationsfiler, inklusive f.eks. internet forbindelsesindstillinger.

”Vi vil gøre arbejdet nemmere for vore kunder, og med nye funktioner i Talk2M Easy Setup har vi med sikkerhed opnået dette mål”, siger Marie-Luce Bodineau, Head of Ewon product management hos HMS Networks.
”Fabriksnetværk og internetforbindelser bliver stadig mere komplekse, og vi har beregnet, at omkring 70 procent af supporten til fjernadgang har relation til forbindelsesfejl til internettet. I den forbindelse vil de opdaterede Talk2M Easy Setup værktøjer være i centrum for vor support, da de tilbyder en nem og sikker vej til at opnå en succesrig fjernkonfigurering og forbindelse på en nem måde - uden brug for it-kompetancer.”

For mere information, gå venligst ind på www.ewon.biz/support.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP