www.industriogteknik.com
EPLAN

Nyt design af Eplan Electric P8

Der er blevet talt meget om Eplan Platform, Version 2.8. Få dage før release er fokus på Eplan Electric P8. Brugere kan se frem til forbedringer inden for konfiguration, busdata, udveksling af designs med Siemens TIA Portal. Eplan Electric P8, der er et veletableret CAE-værktøj indeholder flere overraskelser blandt andet i form af et helt nyt bruger-interface og en integreret brugerportal.

Nyt design af Eplan Electric P8
Eplan Electric P8 V.2.8.jpg: I “Edit terminal strip” dialogboksen kan brugere nu tilføje flere alignede applikationer samtidigt.

Monheim/Nürnberg, Tyskland, 27. november, 2018 – Et nyt grafisk bruger-interface, bedre ergonomi og forbedrede makroer er alle højdepunkter i den nye Eplan Platform, Version 2.8. Og det er langt fra alt: En ny portal integreret direkte i softwaren letter arbejdet for brugere lige fra start af brug af værktøjet og videre frem i processen. Med omfattende informationer inkluderer det nyeste værktøj de tips og tricks, der gør brugerne daglige arbejde meget lettere blandt andet gennem innovative løsninger fra Eplan-produktportefølje, tutorials, detaljer om træningsmuligheder og meget, meget mere.
Udvidet dataudveksling med TIA Portal

De enkelte systemer som Eplan Electric P8 rummer en lang række nye funktioner. Første skridt er en forbedret tovejs interaktion mellem Eplan og Siemens TIA Portal. I Nürnberg kan brugere opleve, hvordan AutomationML-formatet endnu mere effektivt supporterer udveksling af designs, hvad der igen optimerer konfigurationen af PLC-data.

I “Edit terminal strip” dialogboksen vil brugere placere flere funktioner samtidigt og side-om-side. Alle komponenter fra den aktuelle kontekst vil derefter blive placeret på en markeret terminal strip. Det sparer tid i det efterfølgende designarbejde.


Overføring af konfigurationsprojekter


Med et nyt menudesign kan brugere nu overføre konfigurationsprojekter – eksempelvis data for en PLC-box – til korresponderende busporte, hvad der eliminerer tidskrævende opgaver i form af manuelle input af data for hver enkelt port. Potentielt kan eksisterende input for buspore let opdateres. Hvis en individuel busport er assignet til et andet konfigurationsprojekt, kan den værdi ændres manuelt, hvad der giver en betydeligt øget fleksibilitet i designarbejdet.

Busdata nu til rådighed for alle standarder

Tidligere kunne brugere af Eplan Electric P8 kun beskrive input af busdata for single-line netværk eller fortrådede bus-kabelkofigurationer. Nyt er en dialogbox for egenskaberne for standarder af bustyper under “Bus data”. På den måde kan busdata trækkes ind i de skematiske diagrammer og vises uden en specifik single-line repræsentation. Det giver endnu en fordel. Busdata bliver ikke længere slettet, når man skifter standard eller repræsentation. Det giver en højere grad af designfrihed.

Nyt design af Eplan Electric P8
Portal.jpg: Nu er der nyheder og innovative ideer fra Eplan-produktporteføljen integreret i portalen sammen med tutorials, detaljer om træningssessions og meget, meget mere.

Flere oplysninger på: discover.eplan.eu/plattform_28

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP