www.industriogteknik.com
BALLUFF

IO-Moduler med integreret display og beskyttelse mod manipulation

Balluff – specialist i sensorer og industrielle netværker - er først med at tilbyde feltbus IO-moduler med et oplyst display. Det gør ikke bare lettere og enklere at finde netværket, men giver også en række yderlige funktioner. Bl. a. fastlåsning af bit, søgning, redning, identifikation af enheden, der giver en påviselig mer¬værdi: maskin- og systemoperatørers fordele fra den væsentlig større manipulationsbeskyttelse, mere kom¬fort og gennemsigtighed i vedligeholdelse samt større tilgængelighed og produktivitet. Det nye modul er tilgængelig for CC-Link, Ethernet/IP og Profinet. Versioner til de andre almindeligt anvendte feltbus-syste¬mer vil også snart være tilgængelige.

IO-Moduler med integreret display og beskyttelse mod manipulation
I mere end fire år har Balluff’s I/O moduler med deres op til 32 in- og outputs været uundværlig i maskin¬bygning og automationsverdenen. Karakteristiske features, herunder det robuste hus af zink, den flade profil med afrundede kanter, de klare, store displays samt den lette montering med kun to punkter til fastgørelse.

Den nye generation af I/O fieldbusmodulers features et belyst LCD display, som åbner for nye muligheder for operatører ved indstilling, vedligeholdelse og reparationer. Baudraten, node-addresse og information om hard- og software i modulet sammen med mere kan nu blive visualiseret, der gør diagnostik og systemtil¬gængelighed betydeligt enklere. Mekanisk fastgørelse som skadetilbøjelighed drejekontakt kan blive helt elimineret. Dette gør den nye IP 67-genberation endnu mere robust og pålidelige end tidligere serier.

Menuvejledning på det klare display med høj billedopløsning er let at bruge og selvforklarende. To nøgler er brugt til indtastning og visning af individuelle menupunkter. Et særligt kendetegn er den integrerede beskyt¬telse mod manipulation. Det betyder, at display kan blive lukket ud af PLC’en, hvilket forhindrer uberettiget adgang.

Det nye modul fra Balluff er også udstyret med en søge- og redningsfunktion. To lysdioder styres af en PLC og giver operatøren mulighed for at visualisere forud definerede begivenheder, som ikke direkte er modul eller port specifikke, hvor begivenheden finder sted.

Også interessant er den integrerede web-server, en bestemt funktion af Ethernet/IP og Profinet-
modulversioner.
Ved hjælp af en standard web-browser har brugeren adgang til omfattende dianogstik-funktioner så som visning af alle LED-indikatorer, der er placeret i modulet. Under ”Device Properties” kan man pa-rameterisere f. eks. tilsluttede enheder på IO-Linkporten.Andre funktioner er tilgængelige under ”konfi¬guration”-funktioner, så som tildeling af IP-adresserne.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP