www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks vinder Den Svenske Virksomheds Pris i Tyskland

Vinder i kategorien ”Virksomheder af Mellemstørrelse”

HMS Networks vinder Den Svenske Virksomheds Pris i Tyskland
HMS Networks er blevet udråbt til vinder af Den Svenske Virksomheds Pris i Tyskland 2019, i kategorien Virksomheder af Mellemstørrelse. Prisen er blevet uddelt siden 2003 af Det Svenske Handelskammer, Business Sweden og Den Svenske Ambassade, og er rettet mod svenske virksomheder, der har etableret sig i Tyskland med succes .

”Vi er meget stolte af prisen, der er et bevis for vor succesfulde etablering i Tyskland,” siger Staffan Dahlström, CEO hos HMS. 

”Gennem de seneste 20 år har HMS etableret sig som en vigtig partner for tyske virksomheder indenfor industriel kommunikation og Tingenes Internet. Tusindvis af tyske virksomheder, der fremstiller produkter til automatisering, maskinbyggere og fabrikker bruger vore løsninger. Især har vi haft succes i segmentet med industrielle virksomheder af mellemstørrelse,” siger Staffan Dahlström.
”Takket være markedsførende kommunikationsløsninger og tæt samarbejde mellem HMS hovedkvarteret i Halmstad og vor tyske organisation, har vi været i stand til at hjælpe tyske virksomheder med at øge konkurrenceevnen og forretningsmulighederne, både i Tyskland og på internationalt plan,” fortsætter Dahlström.

HMS har været aktiv i Tyskland siden 2000. I dag er det tyske marked det største hos HMS med omkring 25 procent af det totale salg, og succesen i Tyskland har bidraget stærkt til den globale vækst for HMS. I dag har HMS i alt 150 medarbejdere i Tyskland, fordelt mellem et salgskontor i Karlsruhe og udviklingscentre i Ravensburg, Wetzlar og Buchen.

Den Svenske Virksomheds Pris bliver overrakt ved en galla aften i Berlin den 21. november.

Om den Svenske Virksomheds Pris

Den Svenske Virksomheds Pris i Tyskland bliver tildelt af Det Svenske Handelskammer, Business Sweden og Den Svenske Ambassade siden 2003. Alle svenske virksomheder, der har etableret sig i det tyske marked med succes, har mulighed for at indsende en ansøgning. Prisen er opdelt i tre kategorier: Store virksomheder, mellemstørrelse virksomheder og nytilkomne i det tyske marked.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP