www.industriogteknik.com
Leuze Scandinavia

IO-Link via Modulært Princip

De nye IO-Link-funktionsmoduler fra Leuze forenkler integreringen af udstyrsdata i PLC-programmer. Det er tidsbesparende for brugeren og tillader en fejlfri installation.

IO-Link via Modulært Princip

Tidsbesparende, fordi datatyper, parameterindekser og procesdatastrukturer allerede er indbefattet i funktionsmodulerne.

Med deres IO-Link-funktionsmoduler introducerer Sensor-teamene hos Leuze et stærkt redskab for producenter og operatører: Det gør integreringen af IO-Link udstyrsdata i PLC-programmer betydeligt nemmere. Brugerne kan nemt og hurtigt overføre funktionsmodulerne til styreprogrammet. Fælles styresystemer fra producenter såsom Siemens, Beckhoff og Rockwell Automation understøttes. Den innovative modulære tilgang gør læsning og skrivning af udstyrsparametre betydeligt nemmere. Funktionsmodulerne kan downloades gratis til alle IO-Link-produkter fra Leuze.

Hurtig og driftssikker integrering
Hvert funktionsmodul er skræddersyet til en IO-Link-sensor fra Leuze. De softwarebaserede moduler er tidsbesparende for brugerne. Det er ikke mere nødvendigt at spilde tid på at se efter datatyper, parameterindekser og procesdatastrukturerer. På denne måde undgår man også mulige fejl under integrering af IO-Link-udstyrsdata. Brugerne kan endda opnå diagnosedata, mens processen kører og bruge dem til optimeringer. Særskilte elementer af procesdataene er lettilgængelige takket være procesdata-parserfunktionen.


IO-Link via Modulært Princip

Leuze tester hvert funktionsmodul omhyggeligt før markedsføring. Det gør en fejlfri integrering af IO-Link-udstyrsdata både nemmere og hurtigere.


IO-Link via Modulært Princip
Procesdata-parserfunktionen gør særskilte elementer af procesdataene let tilgængelige

Ændring af format og opskrift under drift
Andre fordele for brugerne er ændring af format og opskrift under drift: Opskrifter gemt i PLC kan nemt ændres i sensoren af styreprogrammet, mens processen er i gang.


IO-Link via Modulært Princip

Forskellige opskrifter kan nemt gemmes i PLC. PLC udfører ændringen i IO-Link-udstyret afhængigt at det ønskede format - selv mens driften er i gang.

Gratis download
Leuze tilbyder IO-Link-funktionsmodulerne som gratis downloads. Yderligere oplysninger er tilgængelige på www.leuze.com/io-link-fb 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP