www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Eksklusiv forskning i 5G til industriel kommunikation afsløres i den seneste hvidbog fra HMS Networks

Forskning viser, at halvdelen af de professionelle i industrien er meget positive omkring 5G til fremstillingsprocesserne, og ser det som en måde til at opnå universel forbindelse.

Eksklusiv forskning i 5G til industriel kommunikation afsløres i den seneste hvidbog fra HMS Networks

HMS Networks, der er globalt ledende indenfor løsninger til industriel kommunikation og IoT, foretog en undersøgelse blandt 50 internationale professionelle i industrien i foråret 2019 for at høre om den trådløse kommunikation i deres virksomheder, og for at høre hvordan de gør sig klar til lanceringen af 5G. Titlen på HMS hvidbog er: ”5G: Er industrien klar?”, og den præsenterer resultatet af denne undersøgelse og giver den nyeste indsigt i den nuværende situation i fremstillingsindustrien, når det drejer sig om forberedelse til 5G.

I hvidbogen fra HMS Networks er der en oversigt over industriens meninger om 5G teknologien som en kommende trend og standard for fremtiden til fremstillings- og den industrielle automatiserings industri. Den berører også brugen af trådløs teknologi i industrien i dag – og den fremtidige udvikling af denne teknologi.

Nøgleresultaterne omfatter:

  • Mere end halvdelen (54 procent) af de adspurgte indikerede, at de brugte trådløse kommunikationsløsninger til fjernovervågning og fjernstyring af materiel. En tredjedel af de adspurgte (34 procent) erklærede, at deres virksomheder brugte trådløs kommunikation til forskellige ting i IoT.
  • Halvdelen af de interviewede (48 procent) var meget positive omkring 5G i fabrikationen – de påskønnede især, at teknologien ville erstatte kabler, upålidelig wi-fi samt de mange industrielle standarder, der bruges i dag.
  • For størstedelen (58 procent) af respondenterne spiller pålideligheden af de robuste, trådløse systemer en afgørende rolle for, om 5G skal indføres eller ej, og dette blev udtrykt ligeligt af repræsentanter for OT og IT. Lav latent tilstand blev nævnt som vigtig af mere end en fjerdedel af de interviewede.

”Undersøgelsen viste klart, at industrien bliver mere og mere opmærksom på fordelene ved 5G til industriel kommunikation. Det, som industrien virkelig behøver, er teknisk information og praktiske eksempler”, siger Marcela Alzin, Program Manager i HMS Labs hos HMS Networks, som forestod undersøgelsen. ”Det er derfor jeg opstillede en fiktiv model af en typisk OT professionel og hans indstilling til 5G. Det skulle gøre forståelsen for situationen på markedet bedre”. 

For at downloade et gratis eksemplar af hvidbogen, gå venligst ind på:
https://www.hms-networks.com/industrial-iot-solutions/5G/ready

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP