www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon DataMailbox – fjernadgang til maskindata er lige blevet meget nemmere!

HMS Networks lancerer nu Ewon® DataMailbox, der er en sikker freemium, skybaseret løsning, der giver maskinbyggere og fabriksejere mulighed for nemt at få data fra deres maskiner overalt i verden.

Ewon DataMailbox – fjernadgang til maskindata er lige blevet meget nemmere!
Hvad er Ewon DataMailbox?
DataMailbox er en online data buffer, der muliggør nem datafangst fra maskiner. Det er en del af Ewon Talk2M sky tjenesteydelsen.

Hvordan virker den?
Ewon routerne Cosy og Flexy kobles op til en maskine på en fjernlokation og de sender data via Ethernet eller mobilforbindelse til Talk2M skyen. DataMailbox er en del af Talk2M, der giver udviklere af applikationer mulighed for nemt at få historiske data fra mange Ewon gateways ved brug af et enkelt API (Application Programming Interface) opkald.

Resultatet
Kunderne kan indsamle data fra mange maskiner overalt på jorden gennem en meget sikker proces - for at analysere disse data når det passer dem. Det gør det muligt at analysere store mængder af data samt analysere data fra styretavler til præventiv vedligeholdelse og intelligent styring.

En hurtig og sikker måde til adgang til maskindata
Det er muligt at etablere en dataforbindelse i løbet af få timer, ligegyldigt hvor komplekst it-miljøet er, og ligeledes at opskalere når det er nødvendigt. Brugerne kan tilføje maskiner til processen med nogle få klik.

Med DataMailbox som data buffer undgår brugerne tab af data, ligegyldigt hvor mange lokationer de får data fra, da data automatisk bliver lagret og fremsendt hvis internetforbindelsen er nede. Brugerne har også altid adgang til et 'rent' historisk sæt af data til analyse applikationer.

Freemium
DataMailbox er en freemium service i Ewon Talk2M skyen - det betyder, at kunderne frit kan bruge denne tjenesteydelse i ubegrænset tid. Ved at opdatere til Pro udgaven dækkes kunderne af en enestående Service Level overenskomst, og kan dermed behandle endnu mere data.
Adgangen til Freemium og den nemme tilgang skader på ingen måde sikkerheden, da Ewon løsningerne er foregangsmænd i cybersikkerhed.
Ved at føje denne innovative tjenesteydelse til sit udvalg af hardware, kan Ewon foreslå en nem og skalerbar, integreret løsning til at indsamle og behandle data fra et ubegrænset antal lokationer, så deres kunder kan øge effektiviteten.

”I en tid, hvor det er risikabelt og dyrt at have folk i fabrikkerne, er det vor opgave at stille en nem, sikker og skalerbar løsning til indsamling af data fra adskillige lokationer til rådighed for vore kunder for at forøge deres effektivitet”, siger Francis Vander Ghinst, General Manager hos HMS’s Business Unit Ewon.

Straks levering via et netværk af partnere

For at hjælpe kunderne til at maksimere effekten af deres data har Ewon etableret et robust økosystem af 2.000 erfarne partnere, der er parat til hurtigt at danne effektive og integrerede løsninger, baseret på kundernes behov.

Mere information fås på www.ewon.biz, og vidensbase artikler på www.ewon.biz/support.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP