www.industriogteknik.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics åbner datterselskab i Säo Paulo, Brasilien

Som en del af Beijer Electronics strategi med at vokse via geografisk ekspansion og tilbyde lokale kunder støtte på verdensplan har man nu åbnet et datterselskab i Säo Paulo, Brasilien.

Beijer Electronics åbner datterselskab i Säo Paulo, Brasilien
Det nye datterselskab vil sælge og markedsføre det komplette sortiment af Beijer Electronics produkter, herunder operatørpaneler, industrielle PC’s og industrielle netværksprodukter. Desuden vil datterselskabet have det fulde ansvar for markedsføring, salg og nær kundestøtte i Brasilien.

Ekspanderer for at være tættere på kunderne
-Med etableringen af vores egen organisation i Brasilien kan vi ny tilbyde mere direkte service til vore lokale kunder og ligeså til vore globale kunder med aktiviteter i Brasilien, siger Carl-Johan Zetterberg Boudrie, direktør for forretningsudvikling, og han fortsætter:
-Brasilien har en voksende økonomi, som giver interessante muligheder for industriel automation og industriel datakommunikation. Vores tilstedeværelse i Brasilien er den del af vores geografiske ekspansions-strategi, og vi vil fortsætte med at gå ind på nye markeder med henblik på at vokse og følge vore kunder tæt.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP