www.industriogteknik.com
Beijer Electronics Products AB

Ny iX Panel TxA serie med trendsættende udseende og føling fra Beijer Electronics

Beijer Electronics udvider sit HMI-produktsortiment med den nye iX panel TxA-serie. De innovative touch-paneler anvendes, når avanceret betjenings-funktionalitet kombineres i et kompakt format og et frisk design er nødvendigt.

Ny iX Panel TxA serie med trendsættende udseende og føling fra Beijer Electronics
Det robuste og lette aluminiumshus sikrer en lang levetid, selv i hårde industrielle miljøer. Udstyret med en kraftfuldt ARM-CPU og pre-installeret Windows CE operativsystem tilbyder de trendsættende HMI-enheder gode præstationer og at vise re-alistiske grafiske skærme. Den helt flade frontside sikrer en støvfri overflade. Den dæmpbare TFTskærm er udstyret med vedligeholdelsesfri LED-baggrundsbelysning med lang levetid.

iX Panel TxA serien har tre forskellige skærmstørrelser nemlig 4,3”, 7” og 10,4”. Den brede skærm på 4,3” og 7” giver et 30 pct. større visningsområde, hvorved display-funktioner udvides til komplekse driftskærme.. Alle iX Panel TxA indeholder ubegrænset rutine-software.
De alsidige touch-paneler bliver aktive med iX-designeren, et intuitiv Windows-baseret programmeringsværktøj med en enorm rækkevidde af operationer. Brugeren finder pre-definerede grafiske vektor-elementer i et omfattende bibliotek til at oprette egne objekter. Alle elementer kan gemmes og genbruges i fremtidige projekter. Det sikrer en reduktion af værdifuld ingeniørtid og gør iX-konceptet til en omkostningseffektiv HMI-løsning.

Billedtekst:
iX Panel TxA-serien har tre forskellige skærmstørrelser, nemlig 4,3”, 7” og 10,4”.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP