www.industriogteknik.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics lancerer en widescreen monitor og en industriel PC perfekt for maritime applikationer

Beijer Electronics udvider nu rækken af monitor og IPC produkter til brug for maritime applikationer med nye wide-screen modeller.

Beijer Electronics lancerer en widescreen monitor og  en industriel PC perfekt for maritime applikationer
Den nye maritime monitor MTe T240 Nautic har en 23.6 tommer widescreen med et omfattende display for velstruk-tureret maskine- og proces-visualisering.. Takket være hidtil ukendt LED baggrundslys, udelukker enheden fuldt bru-gen af f. eks højspændingskomponenter, neonrør og omformer, som ofte resulterer i en mangelfuld arbejdsproces.

LED strips vil garantere et meget bedre belysning i forhold til baggrundslys fra ældre lysrør.. Et andet gode ved LED-teknologien vil blive opnået med den grænseløse variable dæmpning ned til nul.
Disse egenskaber er essentielle på broer i fartøjer og kontrolrum med system for nat-operationer. Det robuste industrielle produkt passer perfekt ind i konsoller med 60 cm brede dimensioner. Takket være dette og skærmformatet på 16:9 kan displayet meget let bruges som efterfølger for ældre monitorer med 4:3 billede.

De samme egenskaber er også inkluderet i EPC T240 C2D Nautic. Derudover indeholder den kraftfulde industrielle PC en mangfoldighed af interfaces som f. eks. Ethernet, USB, Serial, DVI og PCI slots. Specielle harddisk drives, udviklet til et højt vibrationsmiljø, sikrer en pålidelig massehukommelse. I krav om roterende gratis hukommelse vil en 64 GB solid state disk (SSD) være et alternativt medium, valgfrit med pre-installeret Win 7.

Både monitor og IPC fås med touch display eller med anti-reflektiv glasfront.

Billedtekst: De nye maritime monitorer og industrielle PC-enheder med en 23.6 tommer widescreen med et omfat-tende display for velstruktureret maskine- og proces-visualisering.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Beijer Electronics Products AB
HMI – Byg eller køb

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP