www.industriogteknik.com
Westermo Teleindustri AB

Westermo switch til enhedsserver forbinder IP til ældre serielle enheder og roterende funktionalitet

Westermo har bekendtgjort frigørelsen af deres Lynx DSS kompakte switch til enhedsserver for at forbinde ældre se-rielle kontrol- og telemetrisystemer til det nyeste IP-netværk. Med lav datarate er seriel kommunikation blevet erstattet med IP netværk, der har større båndbredde, og derved hjælper DSS med at bevare alle investeringer i eksisterende systemer og tilføjer funktionalitet ved at understøtte nyt udstyr, som kræver større båndvidde og sikrer problemfri industriel kommunikation i mange år.

Westermo switch til enhedsserver forbinder IP til ældre serielle enheder og roterende funktionalitet
Lynx DSS er en industriel Ethernet switch for ledelses-applikationer med en kombination af IP og serielle forbindel-ser. Med en enkelt løsning erstatter Lynx DSS nødvendigheden af flere enheder. Med kraft fra en opdateret version af Westermo WeOS operationssystem, leverer enheden forbedret seriel Ethernet-tilslutning og støtter dobbelte serielle netværker, som erstatter modem-funktionalitet og Modbus gateways. Ældre enheder kan blive forbundet gennem to serielle porte. En af disse er konfigureret for RS-232 og de andre for enten RS-232 eller RS-422/485.

To versioner er til rådighed, nemlig L208-F2G-S2 og L108-F2G-S2. L108 forsyner en række af layer 2 switching funktioner, som leverer robust, hurtig gendannelse til ring Ethernet netværker. Enheden har fire 10/100 Mbit/s porte og to yderligere porte kan passes ind med enten Gbit eller 100 Mbit SFP transceivers. Foruden disse funktioner forsyner L208 ekstra layer 3 netværksfunktion, herunder rotering, firewalls og VPN remote adgang.

Med det stigende antal cyberangreb er avanceret sikkerhed nu nødvendig for industrielle netværker. Remote sikker-hedsadgang til et netværk er at bruge krypteret VPNs og en multiport DMZ (afmilitæret zone eller undernetværk, som er eksponeret for internettet.) kan blive konstrueret ved brug af intern port-baseret firewall-funktion. Disse funktioner forsyner brugers risiko at kommunikere over potentielle usikre netværk og hjælper også med at forhindre at bruger uforvarende forbinder til det forkerte netværk..

Enheden er typetestet til ekstreme operationsvilkår, idet den kan klare industriel EMC, isolation, vibration og stød og den er godkendt til brug for relevante industrielle applikationer, herunder Cenelec EN 50121-4 certificering for in-stallation af signaler ved jernbanespor. Lynx DSS har en bred temperaturrække under brug, der går fra -40 til 70 °C. Der er ingen ventilator eller andre bevægelige dele, og de industrielle kvalitetskomponenter samt en IP40 indeslut-ning i fuld metal uden kølinghuller, idet støv ville trænge ind i sådanne, bidrager til ekstrem høj mellemtid mellem fejl (MTBF) af over 500.000 timer, hvilket resulterer i et langt problemfri serviceliv.

Lynx DSS er den mest kompakte og energieffektive switchs af sin type på markedet. Det lave krav for kraft af kun 250 mA på 24V DC er resulteret i en reduktion af driftsomkostninger over enhedens levetid, og det hjælper virksom-heder til at reducere deres elektricitetsforbrug. Med en størrelse af et fodaftryk på kun 100 mm x 50 mm er enheden let at inkorporere i maskine og eksisterende applikationer. Et bredt krav til operationskraft på 19-60V DC hæver yderligere antallet af egnede applikationer.

WeOS operationssystemet er udviklet som en cross platformsløsning. Det er til rådighed på Westermo RedFox, Wol-verine, Lynx og Falcon produkter og forsyner en fremtidssikret og skalerbar løsning for industrielle netværkskrav.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP