www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Switch introducerer ny Smart Switch til kommunikation med Ethernet

ProSoft Technology® - en af verdens førende udbyder af industriel kommunikation – introducerer nu en ny Smart Switch til kommunikation med Ethernet på 2.4 GHz og 900 MHz frekvenser.

ProSoft Switch introducerer ny Smart Switch til kommunikation med Ethernet
Med Smart Switch-teknologien kan der via Ethernet-radio køres intelligente rutepakker over netværket, styre det trådløse netværk og skabe ægte peer-to-peer trådløs Ethernet-kommunikation. Den robuste industrielle Ethernet-radio giver langtrækkende trådløse forbindelser (op til 7+ i Europa og op til 30 miles i Nordamerika) med en 1.1 Mbps datahastighed. Kombineret med den effektive Smart Switch funktion, er det den bedste løsning for industri-, proces- og SCADA-brugere, fordi den til enhver tid giver pålidelig kommunikation med best-in-class udførelse, herunder hurtigere tider for scanning, hurtigere uploads/downloads og hurtigere Ping-tider.

Industrier er afhængige af robust, langtrækkende ydeevne, når det drejer sig om trådløse teknologier, men med Smart Switch får di en ekstra fordel, fordi det er muligt at få SCADA-netværket til at opføre sig som et ægte Ethernet-netværk, og dermed øges systemet ydeevne.

Et yderligere unik funktion er en seriel port, der kan bruges til at trække data fra en seriel enhed og sende dem til en klient via det trådløse Ethernet.

Til konfiguration og avanceret netværksbred diagnostik skal radioen bruge Control/Scape Configuration og Dianostic Software, hvilket er en nem måde, hvorpå man kan bruge grafisk interface til konfiguration og netværksdiagnostik. En OPC server sørger for at aktivere trådløst netværksovervågning på HMI-skærme.

Den industrielle Frequency Hopping Ethernet radio med Smart Switch-teknologi er globalt tilgængelig gennem ProSoft Technolofy´s distributionskanaler. Eksisterende brugere af RadioLinx® Industrial Frequency Hopping Ethernet radio (RLX-IFHx-serien) kan også bruge Smart Switch-funktionen, fordi den er kompatibel bagud, hvilket muliggør, at de eksisterende enheder bliver opgraderet.

Alle RadioLinx-produkter er licensfrie, og ISA 12.12.01 klasse I samt division 2 er certificeret til farlige områder. Alle moduler har tre års garanti.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP