www.industriogteknik.com
BALLUFF

BFS 22M en ægte color sensor: Når tingene bliver rigtig farverig

Med den nye BFS 33M color sensor har Balluff introduceret en ægte color sensor af højeste klasse. Der er ingen tvivl om, at uanset hvilken slags ob­jekter man viser sensoren, kan den se forskel på dem alle med ufejlbarlig nøjag­tighed. Selv den tyndeste farvetone, mindste grå ni­veauforskellighed eller mi­nimal veksling til overfla­deegenskaber påvises ube­sværet. Den præcise påvis­ning af objekt og switches viser output med stor fart. Op til syv objekter kan blive frem­hævet på outputs på den måde. Desuden kan L*a*b -farveværdier også blive direkte vist på serielt interface. Speciel kompen­sation og individuel kali­brering betyder, at senso­ren arkiverer med stor ak­kuratesse over en lang pe­riode.

BFS 22M en ægte color sensor: Når tingene bliver rigtig farverig
BFS 33M er mere end en simpel color sensor. Som en ægte color sensor påvi­ser den præcis alle farver i det tekniske farverum, hvilket gør den ideel til brug i en mangfoldighed af krævende applikationer, herunder robotteknologi, auto­matisk samling, pak­keindustrien eller træforar­bejdningsindustrien. Sen­sorens ujævne alumi­niumshus er ikke kun at­traktivt og moderne, men honorerer også de specielle krav fra maskine- og systembyggere. Sensoren bruges altid i forbindelse med et optisk fiberkabel, således at applikationer under specielle hårde vil­kår og snæver monterings­plads ikke er noget pro­blem.

Sammen med en valgfri linse fra Balluff kan senso­ren nemt række op til 400 mm. Metaldele i overfla­deprocesser kan blive overvåget, eller varierede materialekvalitet kan blive udvalgt. Den høje swit­ching-frekvens på 1.5 kHz gør det muligt at overvåge selv hurtige processer som i trykkeindustrien. Alle sensorens indstillinger er praktiske, og displayet er udstyret med brugervenligt software. Det betyder, at sensoren ikke bare vil virke i løbet af kort tid, men bru­geren vil også vide dens status. BFS 33 er det ide­elle værktøj for automatisk kvalitetskontrol i en lø­bende proces.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP