www.industriogteknik.com
Westermo Teleindustri AB

Westermo industrielle Ethernet switch reducerer belastningen for ABB Force Measurement

ABB FM (Force Measurement) bruger Westermo’s RedFox industrielle Ethernet switch med den seneste version af stresso-meter-systemet til måling og styring af valseværker. Udviklingen af Redfox industrielle enhed har reduceret antallet af pro-dukter for datakommunikation, der var brug for, fra seks til én, forenklet systemet og bragt omkostningerne ned.

Westermo industrielle Ethernet switch reducerer belastningen for ABB Force Measurement
ABB FM er en førende global leverandør af kontrolsystemer til valseværker. Virksomhedens stressometersystem, bestående af en forskellige måle- og styringsinstrumenter, optimerer processen til at producere den højeste kvalitet af valsede produk-ter. Ved brugen af en tidligere version af stressometer-systemet, skulle valseværkets netværk for styring ofte være i overens-stemmelse med op til seks forskellige netværksenheder. Deriblandt switches, routers, konvertere og firewalls, som konstant ville blive forsynet via forskellige producenter. Det kunne resultere i uforenelige resultater og en mangel af kritiske netværks-funktioner som sikker VPNs og separering af netværker. Det kunne også resultere i besværlig installering og vedligeholdelse af disse komplekse netværker. Et betydeligt antal af produkter havde brug for at blive konfigureret, fordi det tog længere tid at installere og få et højere niveau af netværkskendskab. Nødvendigheden af at bruge mange produkter medvirkede også til et overfyldt styringskabinet, som af den grund behøvede at blive afkølet. Det fører til forhøjede vedligeholdelseskrav idet ventilatoren bliver varm.

Netværksløsningen for stressometeret er nu baseret på en enkelt RedFox industrielle 18 port, layer 3 switch, der kører Westermo´s WeOS betjenings system. WeOS betjeningssystemet er blevet udviklet af Westermo til at sørge for layer 2 og layer 3 funktioner, hvilket betyder, at RedFox industrielle enhed kan bliver brugt som både switch og router. WeOs bear-bejdningssystem kan også håndtere komplekse netværksspørgsmål, herunder avanceret sikkerhed. F. eks. kan hver port blive konfigureret med individuel firewall-regler, og understøttelse er til rådighed for kodet VPN-tunneller, hvilket betyder man kan forbinde sikkert over internettet. Ved at bruge netværksenheder vil disse nye funktioner, gennemført med RedFoxl, er det muligt for stressometer-systemet at håndtere mangeartet datakommunikationsnetværk inde i valseværket.

”Vi har siden 2010 leveret den seneste version af stressometer-systemet RedFox Industrial´s enheder indlemmet, og vi har i det hele taget ikke nogen problemer med datakommunikationerne,” siger Christer Gustafsson, Manager for datakommuni-kation hosABB FM.
”Da vi opgraderede vores system, ønskede vi en mere ensrettet netværksløsning. Westermo-enheden hjalp os til at opnå dette ved at undgå kompatibelproblemer mellem produkter fra forskellige producenter. På grund af disse systemer er det nu lettere for os at installere og vedligeholde samt levere med mindre omkostninger.”

RedFox industrielle WeOS operativsystem muliggør netværket for kommunikation at blive under-inddelt til tre Virtual VLANs: Et beskyttet VLAN, der bruger en kodet VPN-tunnel, som ikke er tilgængelig for kunden, der forbinder alle måle- og styreinstrumenter. En anden VLAN forbindes til valseværkets styringscomputer, og den tredje forbindes til valseværkets kontor-netværk. De sørger for en forbindelse til internettet og åbner for, at systemet kan bliver overvåget sikkert udenfor det industrielle netværk.

Den nye netværksløsning for stressometer-systemet er leveret prækonfigureret, og installationen er så enkelt som tilslutning af nogle få kabler. Éngang på plads, og den er praktisk talt vedligeholdelsesfri. Hvis stressometer-systemet kræver opdate-ring eller servicering, kan ABB FM ganske enkelt give adgang til den beskyttet del af netværket gennem internettet via den kodede VPN-tunnel. Skønt systemet er prækonfigureret er det stadigt meget fleksibel. Skulle udstyr blive tilsluttet eller Net-works Adress Translation (NAT) blive flyttet, kan regler blive anvendt uden at berøre den originale konfiguration.
ABB stressometer-systemet er installeret i hårdt industrielt miljø. Westermo´s RedFox industrielle switch er designet specielt for sådanne applikationer, og vil fungere i miljøer med et højt niveau af elektromagnetiske forstyrrelser og i ekstreme temperaturer mellem -40 til +70 °C.
”Vi har prøvet mange forskellige industrielle produkter for datakommunikation fra forskellige leverandører, men ingen har kunnet leve op til vores strenge krav. Den nye løsning, indeholdende Westermo-enheden, arbejder meget godt, og kræver meget lille teknisk bistand, konkluderer Gusstafsson”.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP