www.industriogteknik.com
BALLUFF

Balluff BPS

BPS – en ny tryksensorfamilie fra Balluff

Balluff BPS
Balluf introducerer nu BPS, en nyudviklet serie af tryksensorer med IP 67 protektion, til brug i me-dier for gasmæssige og flydende medier. De robuste enheder er baseret på en høj kvalitet, langsig¬tet, stabil keramisk vejecelle, er nemme at installere, og tilbyde høj præcision. Et stort, lyst og let synligt display viser ikke blot den nuværende ordning i bar, mbar, PSI og MPa, men også hurtig og simpel sensorkonfiguration (VDMA kompatibel) ved hjælp af to taster og intuitiv menu vejledning.

Med 11 versioner af trykområder spænder BSP fra 1-0bar op til 0-600bar i en overvågningsproces i fabriksautomation. Typiske anvendelsesområder er hydraulik- og pneumatikudstyr. Den nye Balluff tryksensorserie er tilgængelig i en standardmodel med plasthus, mens modellerne i den høje ende af serien har hus af rustfri stål. Og desuden fås enten med to skift point eller med en koblingsudgang plus analogkanal. (0…10V eller 4…20mA).

Takket været det meget kompakte design kan sensorerne let blive anbragt i styreskabet uden at op-tage værdifuld plads. Displayet med betjeningspanel og elektrisk forbindelse kan blive drejet 320° uafhængig af hinanden uden at berøre flangen. Tilpasning til en anden proces sker ved brug af G¼ interne tråde og ekstra adaptere i forskellig størrelser og stilarter.

High-end modellerne med deres hus af rustfri stål og udvidet temperaturområde er specielt designet for krævende applikationer i barske miljøer, hvilket gør dem egnet til brug i vindmøller, offshore-anlæg og HVAC-teknologi.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP