www.industriogteknik.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics præsenterer en opgraderet iX version 1.30

Verdens mest grafiske HMI- opgraderet, nydesignet, udvidet

Beijer Electronics præsenterer en opgraderet iX version 1.30
Med dens åbne platformsarkitektur og verdens førende grafik har iX sat trend for moderne HMI-løsninger. Beijer
Electronics` HMI-løsning, udviklet i huse, er nu til rådighed, og endda i en mere kraftfuld kombination, hvor opgraderet software tilbyder udvidede egenskaber. Dette omfatter også større funktionalitet i udvikling og runtime betjening, samt hurtigere skærmveksling og projektopbygning. Andre forbedringer er en ny rullefunktion, endda bedre data uploades og downloades samt kinesisk sprog-support.

iX Developer virker som et universelt værktøj for projektplanlægning til alle produkter i iX panel serierne. Dens range indbefatter touch og keypad-enheder fra 4,3» til 19» display-størrelser.

Den overordnede præstation af iX Developer og runtime er blevet forbedret drastisk ved at tilføje nye og modificere eksisterende egenskaber. Resultatet er et intuitivt værktøj for projektplanlægning til at skabe et realistisk grafisk miljø på en effektiv måde.

Alle nye brugere af iX Developer V1.30 vil få fortrin af den store mængde af det eksisterende demoprojekt, idet det vil hjælpe dem til at realisere deres egne projekter. Lige så brugbar er det udvidede valg af demoskærme. Ved at bru-ge den eksisterende skabelon og manuskript inspireres brugerne til let at skabe deres egne løsninger.

Animeret GIF-filer vil give skærmen liv og skabe en stærk tilstedeværelse af bruger og derved en sikker operation. Forbedret toggle-tag-enhed hjælper brugeren til at skabe en baggrundsbelyst switch i en flash-applikation, som klart viser status på trykknappen. Stor reduktion af ingeniørtid er muliggjort ved at bruge det udvidede objektbibliotek, og de grafiske elementer kan integreres i egne projekter.

Enheden Database Export tillader let opsummering af produktionsdata og alarmlister in i komplette rapporter.

Under runtime-brugen tilbyder den nye egenskab Alarm-viewer en forbedret navigation i alarmlisten. Ved at bruge Touch-Scroll-Enheden vil brugeren få mulighed for at prøve gennem selv en lang liste hurtigt og intuitivt. Keyboard-layouts, som indeholder specielle karakterer f. eks. kyrillisk og kinesisk skrifttyper er nu medtaget som standardudstyr. I arbejdet i et velkendt miljø lægger maskinoperatørerne deres sprog i et specifikt keyboard. Disse egenskaber er meget brugbare, specielt for eksportorienterede maskinbyggere.

Den nye prøveversion er nu klar til at downloade.

Billedtekst: Den nye iX V1.30 fortryller gennem intuitiv betjening og realistisk grafiske tegn.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP