www.industriogteknik.com
BALLUFF

Energiforsyning til vindmøller

Her kort tid før Hannover Messe introducerer Balluff en ny, intelligent energibe­sparende energiforsyningsenhed, specielt udviklet til vind­mølle-sektoren. Det semi-forkortede apparat med en effektiv dimensionering på 93 pct. er designet til at kunne modstå store rystel­ser og viberationer, og den har et langt serviceliv på næsten 20 år med en MTBF på 800.000 timer..

Energiforsyning til vindmøller
Hovedegenskaberne er, at det den første energiforsy­ningsenhed, der kan blive forbundet direkte til el-ge­neratoren, uden af det er brug for en mellemlig­gende transformer. Helt unik er også den optiske indikator, hvor man på dis­playet kan se kan se status-tilstanden for enheden. Det lave dynamiske belast­ningstryk gør, at apparatu­ret kan betjenes kontinuer­lig selv under høj belast­ning. Det betyder, at reser­ver fra 30 – 50 pct. ikke længere er nødvendig.
Specielle sensorer i kom­bination med en mikro­controller overvåger hele tiden faktorer i energifor­syningen så som tempera­tur, overbelastning, fejl og andre tilstande.
Intelligent evaluation af disse parametre giver bru­geren et overblik over ap­paratets status vedrørende implementering og vedli­geholdelses-måleværdi, hvilket medfører en dra­stisk reducering af sand­synlige fejl i det samlede system.
Farvet LEDs i trafiklysfar­ver forsyner brugeren med konstant information af det øjeblikkelige belastnings­niveau, "stressniveau" og levetid. Indikatoren er klar og tydelig og kan ses fra adskillige meters afstand.
For første gang nogensinde kan en almindelig 3-fase transformer bruges i vind­energi-udstyr, hvorved der spares penge. Takket være den brede række af inputs fra 380 -690 V kan energi­forsyningen skifte over til at være forbundet direkte til el-generatoren.. Den po­sitive effekt er en reduce­ring i antallet af fejl, med forøget effektivitet og min­dre varmetab i systemet.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP