www.industriogteknik.com
EPLAN

Sæt X i kalenderen: EPLANs virtuelle messe den 21. maj 2019 »Interactive»: EPLAN er vært for virtuel messe

Digitalisering bliver EPLANs fokus emne ved den næste »Online messet» - EPLANs virtuelle messe finder sted den 21. maj, og dækker alle vigtige tidszoner i verden, med seksten timers live sendetid. Præsentationer, live demonstrationer og diskussioner på ledelsesniveau vil alle være en del af dagens alsidige program. Messens mål: At få en direkte udveksling af ekspertise mellem mere end halvfjerds lande rundt omkring i verden.


EPLAN er vært for en virtuel messe, blot nogle få uger efter Hannover Messen. Sammen med det nye motto i år - Interaktiv - er messen blevet re-designet for at understrege at det er en handelsmesse. En anden nyhed er udvidede live funktioner: Der vil være hele seksten timer med tv, præsentationer og foredrag - fra kl. 06.00 til 22.00 (CEST). Mange lande i Europa, Asien og Nordamerika deltager live, og sætter nationale pavilloner op, hvor kunder og besøgende kan få informationer, der er specifik for deres lokale markeder. Informationer for alle - fra direktør til bruger.

De engelsk-sprogede præsentationer om EPLANs strategi, produkt innovation og fremtidstendenser, eksempelvis cloud teknologier,  har naturligvis alle naturligvis et globalt fokus. En paneldiskussion på ledelsesniveau bliver et af højdepunkterne på den virtuelle messe. Den »Integrerede værdi kæde» præsenteres af Rittal og EPLAN, deltagerne kan forvente fascinerende præsentationer med interessante og engagerende diskussioner om cloud'en. Kunder og interessenter inviteres til direkte at udveksle ekspertise: Alle deltagere kan kontakte hinanden via en chat funktion, og bliver understøttet på deres eget modersmål.

Alle, der er interesseret i at deltage i den virtuelle messe, kan gratis registrere sig nu på: Sæt X i kalenderen: EPLANs virtuelle messe den 21. maj 2019 »Interactive»: EPLAN er vært for virtuel messe
Billede: Virtual Fair 2019.jpg: EPLAN, der er leverandør af løsninger, afholder sin fjerde virtuelle messe den 21. maj 2019 – denne gang i seksten timer med live funktioner i mere end 70 lande rundt omkring i verden.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP