www.industriogteknik.com
Westermo Teleindustri AB

i-line familien

Westermo præsenterer i-line familien af Ethernet produkter, der er optimerede til maskinbyggere, automatisering af bygninger, fabriksautomatisering og applikationer med CCTV overvågning. Den nye serie omfatter både standard- og kompakte Ethernet switche, medie konvertere og PoE (Power over Ethernet) switche.

i-line familien
I-line serien fra Westermo er komponenter af industrikvalitet, nemme at bruge og med pålidelig og konsistent virkemåde. Alle i-line enheder kan monteres på DIN skinner og har dobbelte 24 VDC skrueterminaler, der gør dem egnede til brug i applikationer hvor der anvendes en sekundær strømforsyning til at sikre et højt niveau af uafhængighed i systemet. Hver enhed i serien indeholder et konfigurerbart relæ, der udløser et alarmsignal i tilfælde af fejl ved porte eller strømforsyning. Det robuste IP-31 aluminiums kabinet er ideelt til at bortlede varme og bevirker, at enhederne kan bruges inden for et stort temperaturområde.

Blandt de produkter, der nu introduceres, er en standard otte-ports 10/100TX Fast Ethernet switch (SDI-880). Den er udstyret med et 2 Gbit/s packet switch system, der understøtter to prioriterede køer for at kunne yde optimal transmission af data. En anden, otte-ports Ethernet fiber switch (SDI-862) har seks 10/100TC porte og valget mellem enten to multimode eller singlemode fiber porte, der muliggør transmission af data på afstande op til enten to kilometer eller 30 kilometer.

Der er også to kompakte (111,8 mm x 30 mm x 98,2 mm) fem-port switche til rådighed. SDI-550 er en enkel fem-ports 10/100Base-TX Ethernet switch, mens SDI-541 er en fem-ports industriel Fast Ethernet switch med fire 10/100Base-TX porte og en 100Base-FX port, der understøtter både single og multimode fibre. Begge udgaver fungerer med variable strømforsyninger, inklusive en 24 VDC forsyning, hvilket gør dem perfekte til automatisering af bygninger.

I-line familien omfatter desuden to PoE switche, der er designede til at sikre uplink forbindelser med høj båndbredde til store overvågningsanlæg, der er beregnet til netværk til transportsystemer. Modeller med enten fire eller otte IEEE 802.3af Fast Ethernet PoE porte kan leveres, begge med 2 Gigabit uplink porte. En integreret 12 – 48 volt strømforsyning gør disse enheder perfekte til at understøtte montering af standard PoE kameraer i busser, tog og skibe.

For at gøre i-line serien komplet er der et udvalg af Ethernet media konvertere. Model MCI-211G omformer 10/100/100TX til Gigabit fibre og kan hot-swap udskiftes. En Small Form-factor Plugable (SFP) fiber modtager sætter enheden i stand til at fungere med enhver længde og type af fibre, der understøtter SFP. Model MCI-422 er ikke blot en 2 kanals RJ45-til-fiber medie konverter, den er også en kompakt fire-ports 10/100 Mbit/s Fast Ethernet switch.. Enheden konfigureres meget enkelt, da hver enhed bruger en DIP switch. Enheden understøtter enten multimode eller single mode fibre.

Ønsker De yderligere information: se venligst www.westermo.com

Billeder:
SDI-550: Compact 5-port Ethernet Switch
PSI-1010G: 8 PoE+2Gb Booster PoE Switch. 24V or 48V.
MDI-211G: Gigabit Ethernet Media Converter

Westermo Teleindustri AB
Product Manager
KLOOSTERMAN Arne
Phone +46 (0)16 428 053
Fax +46 (0)16 428 001
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP