www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

RadioLinx 802.11n – IHN-W: Et nyt medlem i familien

Få måneder efter lanceringen af de første industrielle IEEE 802.11n RadioLinx® moduler, udvider ProSoft Technology deres nyeste familie af industrielle, trådløse løsninger med en single-radio IP67-version.

RadioLinx 802.11n – IHN-W: Et nyt medlem i familien
ProSoft Technology er stolt af at kunne præsentere en IP67 single-radio model (RLXIB-IHN-W), der udvider deres familie af industrielle 802.11n RadioLinx trådløse løsninger. Den nye radio er en tilføjelse til de eksisterende to "single-radio" versioner (en Industrial Hotspot™ og en industriel klient) og to “dual-radio” versioner (en Industrial Hotspot med standard IP20-kabinet, og en med vandtæt IP67-kabinet).

Denne vejrbestandige radio har IP67-beskyttelse. Denne beskyttelse gør radioen støvtæt (“6” = ingen indtrængning af partikler, herunder støv) og vandtæt (“7” = ingen indtrængning af vand i skadelige mængder, når kabinettet sænkes ned i indtil 1 meter vand). Sammenlignet med dens forgænger, den eksisterende “dual-radio”, er denne nye “single-radio” industrielle 802.11n løsning et omkostningseffektivt valg, som giver brugerne mulighed for at drage fordel af ProSoft Technologys løsninger til at tilbyde programmer, hvor IP67-beskyttelse er krævet, og hvor funktionen “dual-radio” ikke er nødvendig.

Vi gør opmærksom på, at den nye industrielle 802.11n familie giver fremragende ydelse i netværker med høj kapacitet. De tilbyder meget pålidelige netværksfunktioner i programmer, hvor det traditionelt er svært at anvende trådløse løsninger.

Denne familie af RadioLinx-moduler implementerer den nyeste 802.11-teknologi. Kort sagt - mens de industrielle 802.11a/b/g-løsninger allerede er egnet til en bred vifte af fremstillings- og produktionsprogrammer, gør de industrielle 802.11n-radioer det lettere at implementere trådløse netværker i vanskelige situationer (de tilbyder trådløs teknologi til en bredere vifte af programmer).

RadioLinx 802.11n-familien gør det nemt at transportere krævende industrielle protokoller (den understøtter funktionen “pålidelig levering af I/O meddelelse”). VLAN (Virtual Local-Area-Network) understøttelse tillader opdeling af netværkstrafikken (f.eks. en forbindelse til automatiseringskontrolprogrammet og en anden forbindelse til programmering eller vedligeholdelse). MIMO (Multiple Input, Multiple Output) teknologien anvendes med op til tre antenner, der er forbundet til hver radio. Den benytter multipath-signaler på grund af reflektioner (typisk på metaldele på fabriksgulvet), hvilket giver hurtige datatransmissioner (op til 300 Mbps) og avanceret ydelse i industrielle miljøer. Quality of Service (QoS) til dataprioritering understøttes for baggrundsprogrammer.

Den industrielle 802.11n RadioLinx opererer i et udvidet temperaturområde (-40 til +75 °C) og er certificeret til brug i farlige omgivelser (ATEX Zone 2, kategori 3). Andre industrielle specifikationer omfatter: Høj modstandsdygtighed over for vibrationer og stød, DIN-skinne montering, Power over Ethernet og simultan bridge/repeater/Industrial Hotspot-funktion. Som andre 802.11 RadioLinx-løsninger fra ProSoft Technology, understøtter den nye familie af radioer 802.11i og RADIUS-sikkerhed til centraliseret administration af sikkerhedspolitikker.

De industrielle 802.11n radioer er kompatible med eksisterende 802.11 RadioLinx-løsninger og forbedrer således ydelsen i programmer med høj båndbredde og i kontrolprogrammer med høj datapakkehastighed.

Alle produkter fra ProSoft Technology leveres med en 3 års garanti og en ubegrænset teknisk support i hele produktets levetid.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP