www.industriogteknik.com
EPLAN

Cloud strategien for den nye Eplan ePulse forbedrer kvaliteten af både produkt og procesniveau

Eplan, der er leverandør af løsninger, har allerede kunnet levere Cloud-baserede løsninger i et stykke tid. Eplan Data Portal er etableret som et bibliotek på globalt plan for fabrikanter til download af data fra enheder. Eplan eView har, siden starten af 2019 udvidet rækken af løsninger, som ECAD projekter kan betragtes i, og som kan verificeres og kommenteres ved hjælp af et workflow med anmærkninger. Med Eplan ePulse bliver firmaets kurs mod hurtig udvikling af skyen nu fortsat systematisk, i dialog med kunder og partnere.

 

Monheim, Tyskland, 27. februar 2019: Eplan ePUlse, der er firmaets nyeste tilbud til løsninger, er grundlag for et komplet netværk af cloud-baserede systemer, der forener data og projekter, discipliner og ingeniører i hele verden. Ved at bruge deres internet browser får brugerne adgang til applikationer, der forbedrer de eksisterende Eplan platformsprodukter med nye funktioner, sammen med den data-drevne værdikæde. Det åbne design af Eplan ePulse omfatter fremtidige planer til at sikre adgang til et udvalg af data formater og interfaces til systemer fra andre leverandører.


Forbindelse i leveringskæden

»Vi anvender hurtige metoder til udvikling af vore cloud tilbud og holder nøje øje med vore kunders behov,» siger Sebastian Seitz, Chief Executive Officer hos Eplan og Cideon. »Eplan ePulse fungerer som forbindelse til leveringskæden mellem slutbruger, maskiner og leverandører af udstyr til produktion, og fabrikanter af komponenter i den industrielle produktion.»

 

De projekt data, der er lagret i Eplan ePulse, er både systembeskrivelse for en virksomheds in-house produktion, og kunde dokumentationen for alle områder af den digitale tvilling, der er relevante for automatiseringen.

»I digitaliseringens æra gør dette, at vore kunder kan stole 100 procent på de digitale data,» forklarer Seitz.

Til dette har Eplan skabt en ny enhed, der leverer nye input i stil med dagens tænke tanke. Der bliver udført eksperimenter og diskuteret med kunder og partnere. Det er ikke alle ideer, der ser dagens lys, men der opfordres til kreativ tankegang, og det er mere end velkommen.


Oversigt over Eplans cloud-baserede systemer:

Med Eplan eView bliver ingeniør projekter, der er genereret med Eplan platformen, direkte tilgængelige i clouden. Det betyder, at projekt data kan ses til enhver tid fra enhver lokation. En begrænsningsfunktion giver ansatte på gulvet i produktionen eller i vedligeholdelsesfunktionen mulighed for at føje deres forslag til ændringer ind i skemaerne.

Eplan Data Portal har netbaseret adgang til kataloger med produkter af høj kvalitet fra mange fabrikanter af komponenter. Alle løsninger, der er baseret på Eplan platformen, har ligeledes adgang til denne netservice. Den nemme træk-og-slip overførsel af komponenter ind i Eplan dokumentationen, reducerer den tid og indsats, der kræves til et ingeniørmæssigt design, og forøger kvaliteten af dokumentationen for maskiner og anlæg.

Med cloud versionen af Eplan Cogineer vil det snart være muligt at generere planer fra et skabelon bibliotek med bare nogle få klik, direkte ind i en browser. Den nye, udvidede version af Eplan Cogineer Advanced, indeholder flere funktioner: Import af konfigurations variabler og -værdier, og et nemt genbrug af underfunktioner, hvilket gør opsætning af modeller endnu nemmere.

 

Baggrund
Cloud løsninger er et effektivt værktøj til at fremme standardisering af data og processer. Til ingeniøren går dette hånd i hånd med nye muligheder for optimering af processer og skabe højere kvalitet af produktet og proces niveauer. I sidste ende arbejder alle deltagere ud fra samme enheds database - med mulighed for at udvide adgangen gennem hele leveringskæden. Clouden fungerer som en central lokation for udveksling af relevante, ingeniørmæssige data, der giver hurtig adgang - og gør det dermed meget nemt at bruge denne gateway til digitale data af høj kvalitet fra enhver lokation. Eplan ePulse giver virksomheder mulighed for at opretholde deres konkurrenceevne i dagens verden, med et klart potentiale for en fortsat, langvarig succes.
Få flere oplysninger på: https://www.eplan.de/hm19

 

Cloud strategien for den nye Eplan ePulse forbedrer kvaliteten af  både produkt og procesniveau

Sebastian Seitz.jpg:»Eplan ePulse fungerer som forbindelse i leveringskæden mellem slutbruger, maskiner og leverandører af anlæg, og komponent fabrikanter i den industrielle produktion,» siger Sebastian Seitz, Chairman of the Management Board hos Eplan og Cideon.

 

 

Cloud strategien for den nye Eplan ePulse forbedrer kvaliteten af  både produkt og procesniveau

Eplan eView.jpg: Eplan ePulse muliggør et fortsat workflow med begrænsninger mellem de ingeniørmæssige- og tilknyttede processer, som eksempelvis produktion og vedligeholdelse. Der er altid adgang til data fra projektet i clouden.

 

 

 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP