www.industriogteknik.com
Westermo Teleindustri AB

Falcon er verdens første VDSL2 router til industrielle applikationer

Den nye Falcon industrielle bredbånds router med integreret Ethernet routing switch er designet til at foretage to-vejs high-speed, sikker kommunikation mellem fjerntliggende lokationer med en økonomisk og pålidelig forbindelse til udstyret som eksempelvis SCADA, PLCs, RTUs og I/O enheder.

Falcon er verdens første VDSL2 router til industrielle applikationer
Falcon er baseret på den nye VDSL2 (Very-high-speed Digital Subscriber Line 2) standard, som er den nyeste og mest avancerede udgave af DSL bredbåndskommunikation. Standarden er allerede veletableret i store dele af verden, og VDSL2 imødekommer de øgede krav til båndbredde fra både kommercielle og industrielle kunder. Der kan opnås Upstream og downstream datahastigheder på 100 Mbit/s, afhængig af tjenesteudbyders kontrol med båndbredden.

Dagens tilbud indenfor tjenester omfatter upstream hastigheder, der er op til 40 gange hurtigere end ADSL teknologien – VDSL2 er dermed velegnet til det industrielle marked til fjerne lokationer, der ofte skal bruge en hurtigere opkobling. Den bedre ydelse er særlig egnet til live video billeder, der skal sendes fra fjerntliggende steder og som kræver høj båndbredde.

Falcon er designet med et ekstremt kompakt industrielt udseende, og det robuste metalhus, der er bygget til formålet, har en vibrationssikker, integreret DIN skinne clip indbygget . Enheden fungerer i temperaturer fra – 200 til + 600 C, og i omgivelser med høje EMC værdier, som forefindes i nogle, industrielle applikationer. Et højt MTBF (mean time between failures) tal giver en forventet levetid på mindst ti år. Ved brug i kritiske applikationer kan Falcon strømforsynes fra en separat jævnstrømsforsyning med input fra 16 til 60 VDC.

For at kommunikere med Ethernet, som det sker i de nyeste, industrielle I/O enheder, har Falcon en integreret fire-port Layer 3 routing switch indbygget. Dertil har den en RS232 port og det indbyggede server interface kan anvendes til opkobling med ældre, serielle enheder. Det gør det muligt at skabe en forbindelse mellem ældre systemer og nye, IP baserede løsninger uden behov for at udskifte udstyret. ADSL vil blive brugt i mange år endnu, parallelt med de nyere VDSL2 tjenester. Falcon er derfor designet til at understøtte ADSL, ADSL 2 og ADSL2+ bredbåndsteknologier..

Sikkerheden er kritisk når der skabes forbindelse via internettet. Falcon har en indbygget kraftig packet inspection firewall og kan understøtte IPsec VPN (Virtual Private Networks) i tunneler, der er sikret med krypteringsprotokoller.

Network Address Translation (NAT), port forwarding og SNMP V3 (Simple Network Management Protocol) er yderligere sikkerhedsfunktioner. Layer 3 VLAN funktioner betyder at den integrerede switch kan konfigureres til at filtrere bestemte trafiktyper, og der kan dermed konstrueres enkle DMZ firewall (demilitarised perimeter network) konfigurationer til sikring af LAN netværk.

Falcon kan konfigureres på mange måder, inkluderet et web interface, der er nemt at bruge, samt en professionel Command Line Interface (CLI), der kan bruges lokalt via et konsolinterface eller via en sikker IP forbindelse (secure IP connection – SSH). Når enheden fungerer kan den administreres og diagnosticeres ved brug af SNMP, SysLog eller via brugerkonfigurerede fejl kontakter.

Når der anvendes bredbånds netværk fra internet tjenesteudbydere sker opkoblingen gennem en DSLAM (Digital Subscriber Line Access Multiplexer) enhed. For at opnå det bedste samspil mellem enhederne har University of New Hampshire Interoperability Laboratory (UNH-IOL) et stort, heterogent testapparat med DSL udstyr til at assistere sine medlemmer med at udvikle gennemtestede produkter, der kan arbejde sammen.

Westermo er det første, industrielle medlem af UNH-IOL's DSL konsortiet.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP