www.industriogteknik.com
Westermo Teleindustri AB

Lynx +: Kompakt ethernet switch med router funktioner

Westermo Data Communication præsenterer Lynx+ administreret Ethernet switch til industrielle applikationer. Denne nye udgave af den kendte Lynx familie inkluderer Westermos kraftige WeOS operativ system der medfører forøgede switch- og routing funktioner, som gør enheden i stand til at opfylde de stadig stigende krav til sikre og pålidelige netværk. Med Lynx+ får brugeren administreret switching, routing og firewall funktioner i et enkelt, integreret produkt.

Lynx +: Kompakt ethernet switch med router funktioner
WeOS operativ systemet, som bruges i Westermos RedFox højtydende industrielle router switche, har omfattende support til router og båndbredde kontrol teknikker som eksempelvis VLAN og IGMP. Ydermere kan WeOS arbejde sammen med tredjepart udstyr i ethvert eksisterende eller nyt, stort og komplekst netværk.

Lynx+ er en 10 ports enhed, der kan anvendes både til avanceret layer 2 switching og layer 3 routing, Den har otte faste 10/100/BaseTX porte og to Gigabit SFP porte, som understøtter plug-in moduler, så der kan vælges mellem et stort antal transceivere.

For at sikre netværkets evne til at reparere sig selv understøtter Lynx+ STP (Spanning Tree Protocol) og RSTP (Rapid STP), og Lynx+ har også Westermos unikke FRNT (Fast Recovery of Network Topology) redundante ring funktioner. Dette er den hurtigste protokol på markedet, der automatisk re-konfigurerer et stort netværk i tilfælde af fejl på nettet eller i hardware. FRNT kan re-konfigurere et redundant ring netværk, der består af op til 200 switche indenfor 20 ms, uafhængigt af belastningen på netværket. STP/RSTP og FRNT kan kombineres, så Lynx+ kan integreres med produkter af andre fabrikater i redundante netværksløsninger.

Routing er en væsentlig funktion til at få administrationen af infrastrukturen i netværket og automatiseringen af produktionsapparatet til at arbejde sammen. For at opnå dette bruger Lynx+ både statisk og dynamisk routing og understøtter de mest anvendte protokoller inklusive OSPFv2 og RIPv1/v2. Redundansen i WAN netværket understøttes af en række funktioner som inkluderer Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP), Network Address Translation (NAT), port forwarding og IPSec krypterede Virtual Private Networks (VPNs). Firewall funktionerne indeholder også en simpel adskillelse for at sikre en kontrolleret datastrøm mellem netværk.

Den omfattende VLAN (Virtual LAN) support fungerer i op til 64 virtuelle netværk, forøger sikkeheden samt båndbredden på netværket og gør administrationen nemmere. VLAN kan ligeledes allokeres til særlige switch porte og konfigureres centralt. Lynx+ understøtter også IGMPv2/v3 (Internet Group Management Protocol) snooping, som indeholder teknikker til filtrering, der gør det muligt at administrere datastrømmen rundt i ringen således at båndbredden optimeres – hvilket er ideelt til video streaming applikationer.

Et sikkert netværks interface, som man får adgang til via en VPN tunnel eller ved at bruge SNMP (Simple Network Management Protocol), gør konfigurationen af redundante ringe og VLAN samt opsætning af firewall meget nemt. Til mere avancerede konfigurationer kan det intuitive Command Line Interface (CLI) finjusteres uden behov for genstart.

Monteret i et metal hus (IP 40) med en størrelse på bare 100 mm x 50 mm er Lynx+ den mindste switch af denne type på markedet. Det industrielle design skal ikke bruge ventilator eller andre bevægelige dele – og anvender kun komponenter, der er beregnet til industrielt brug. Der er et stort udvalg af spændinger til rådighed: Fra 24 til 48 VDC, og enheden kan arbejde i temperaturer fra – 40 til + 70 grader Celsius. Enheden er type testet og godkendt i henhold til mange industri standarder.

www.westermo.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP