www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Adgang til real-time produktionsdata og variabler fra iPhone med ProSoft Technology Industial Hotspots

Ved at anvende Sweet William Automation’s nye ScadaMobile applikation til iPhone platformen kan ingeniører overvåge og kontrollere data og værdier på et EtherNet/IP eller Modbus TCP/IP netværk ved at bruge det indbyggede Wi-Fi kort i iPod Touch eller iPhone med ProSoft Technology Industrial Hotspot løsningen.

Adgang til real-time produktionsdata og variabler fra iPhone med ProSoft Technology Industial Hotspots
ProSoft Technology (repræsenteret i Danmark ved INS SCANDINAVIA ApS) meddeler at de nu understøtter Industrial Hotspot radio serierne sammen med SweetWilliam Automation’s nye ScadaMobile applikation til iPhone/iPod platformen. Applikationen er designet til at gøre det muligt for ingeniører at komme i forbindelse med variabler til real-time proces kontrol - samt muligheden for at ændre disse data via fjernbetjening med deres iPhone.

Applikationen fungerer ved at danne et sikkert, trådløst interface mellem en iPhone og et eksisterende 802.11 netværk i produktionsapparatet, så iPhonen kan læse Modbus TCP/IP og EtherNet/IP proces kontrol variabler fra programmerbare automatiseringskontrollere / programmerbare logic kontrollere (PAC/PLC), der sendes ud i produktionsapparatet. Værdierne vises i real-time på lister, der er sat op til formålet, og de indeholder ligeledes tilladte variationer og alarmer, der fastsættes af bruger. Ingeniøren kan overvåge disse variabler i real-time og foretage justeringer undervejs med en iPhone.

Sikkerhedsforanstaltninger med stigende værdier fås både fra iPhone og fra Industial Hotspot radioer, så uautoriseret tilgang til netværket forhindres. Den nye 802.11n industrielle hotspot funktion WPA2-PSK og 802.11i RADIUS sikkerhed forhindrer uautoriseret adgang til, og modifikation af, netværket. ScadaMobile indeholder en funktion i konfigurationen, som kræver at bruger skal angive en sikkerhedskode som både er password til adgang til netværket, og som er en sikkerheds tag i CPUen. Når ScadaMobile startes skal sikkerhedskoden stemme overens med koden i CPUen for at oprette forbindelse.

Ved at bruge ScadaMobile applikationen sammen med ProSoft Technology Industrial Hotspot radio serierne kan ingeniørerne administrere deres industrielle processer udefra. Industrial Hotspots er certificerede til farlige omgivelser og de er optimerede til integrering af netværk i hele fabrikken, især den nye 802.11n serie, som er designet til at overholde de specifikke behov hos industrielle kunder, som kræver nem installation, robusthed og pålidelig industriel kommunikation.

Løsningen medfører disse muligheder for ingeniøren i produktionen:

- Både ingeniører og medarbejdere på gulvet kan overvåge data fra produktionen i real-time
- Sikker fjernovervågning og ændring af real-time proces data
- Administration af alarmer i real-time

Alle ProSoft Technology® trådløse løsninger leveres med tre års garanti og ubegrænset teknisk support i produkternes levetid.

Mere information om ScadaMobile applikationen – se venligst: www.sweetwilliamautomation.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP