www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology® udvider sine 802.11n løsninger med to nye dual-radio Industrial HotspotsTM

ProSoft Technology® (repræsenteres af INS SCANDINAVIA i Danmark – www.ins-scandinavia.com), har udviklet to nye Automation-Class industrielle 802.11n løsninger. Der er tale om dual-radio Industrial HotspotsTM. Den ene er vandtæt (IP67). Begge udvider mulighederne med high-speed trådløse netværk for udviklere af systemer til automatisering. Løsninger med Dual-radio medfører længere afstande, bedre ydelse når der er repeatere involveret, og der kan anvendes to kanaler samtidigt (for eksempel: en kanal til automatiseringsapplikationen mens den anden kan anvendes til serviceformål uden at applikationen påvirkes)…

ProSoft Technology® udvider sine 802.11n løsninger med to nye dual-radio Industrial HotspotsTM
De nye Automation-Class RadioLinx® industrielle radioer understøtter IEEE-802.11n standarden og medfører bedre ydelse i netværk med højkapacitet. De er også meget pålidelige i netværket i applikationer med bevægelige dele samt i miljøer, der traditionelt medfører vanskeligheder med trådløse systemer.

Radioerne implementerer den nyeste teknologi med større fleksibilitet og ydelse til et bredt udvalg af fremstillings- og produktions applikationer. Kort fortalt: Mens Industrial 802.11a/b/g løsninger allerede kan anvendes til en stor mængde applikationer kan industrielle 802.11n radioer lette implementeringen af trådløse netværk i visse, kritiske tilfælde og de kan anvendes i et udvidet antal applikationer.

Hele RadioLinx Industrial 802.11n udvalget består nu af en enkelt-radio Industrial Hotspot, en enkelt-radio Industriel Client samt to dual-radio Industrial Hotspot løsninger, hvoraf den ene er vandtæt.

802.11n Dual Industrial Hotspot løsningen indeholder to radioer i en og skal kun bruge en enkelt Ethernet forbindelse.

Dobbeltradioerne kan bruges i stedet for en repeater til udvidelse af udbredelsesområdet af et trådløst netværk - uden at gå på kompromis med hastigheden.

RadioLinx 802.11n familien giver mulighed for transmission af krævende, industrielle protokoller (i kraft af »reliable I/O message delivery» funktionen). VLAN (Virtual Local-Area-Network) understøttelse tillader segmentering af trafikken i netværket: Mens en forbindelse er reserveret til applikationer til automatiseringskontrol, er en anden forbindelse allokeret til programmering eller service – f.eks. kan begge bruges samtidig uden at forstyrre applikationen.

MIMO teknologien (Multiple Input, Multiple Output) bruges med op til tre antenner tilsluttet til hver radio for at drage fordele af multipath funktionerne på grund af refleksioner (typisk fra metaldele på fabriksgulvet). Dette giver mulighed for high-speed data transmission (op til 300 Mbps) og avanceret ydelse i industrielle omgivelser.

Til konfigurering og overvågning af 802.11n Industrial Hotspot radioerne medfølger »RadioLinx WirelessN Discovery» licens-fri software værktøj, der giver mulighed for at se topologien i netværket, tildeling af IP adresser til radioerne til konfigurering, overvågning og diagnosticering af netværket, opdatering af radioer samt detektering af tilstedeværelsen af andre 802.11 radioer i netværket. Brugerne kan vælge mellem automatisk eller manuel netværkskonfiguration (kan prioriteres eller indstilles fast) med selvreparerende funktioner og master redundans til pålidelige, store netværk.

Alle disse radioer fungerer indenfor udvidede temperaturområder (-40 til +75 grader C) og kan fungere i farlige omgivelser (inklusive ATEX Zone 2 Kategori 3). Af andre, industrielle specifikationer kan nævnes: Stor modstandsdygtighed mod rystelser og vibrationer, DIN-skinne montering, Power over Ethernet samt simultan bridge / repeater / Industrial Hotspot funktion.

Som andre 802.11 RadioLinx løsninger fra producenten understøtter den nye radio familie 802.11i og RADIUS sikkerhed til centraliseret administration af politik omkring sikkerhed. Quality of Service (QoS) til prioritering af data understøttes både til applikationer i baggrunden, som eksempelvis VoIP (Voice over IP), og til video.

RadioLinx 802.11n industrielle radioer er kompatible med eksisterende 802.11 RadioLinx løsninger og de forbedrer ydelsen af applikationer med høj båndbredde samt high packet-rate kontrol applikationer. De medfører ligeledes en bedre signal følsomhed og større rækkevidde i omgivelser med f.eks. mobile enheder til fabrikation.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP