www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

802.11n: ProSoft Technology® lancerer nye High-Speed industrielle radioer

De nye RadioLinx® industrielle radioer understøtter IEEE-802.11n standarden og har en fornem ydelse til netværk med høj kapacitet. Radioerne er perfekte til netværks applikationer til emner i bevægelse og/eller til omgivelser med miljø, der normalt betyder vanskelige forhold for trådløse forbindelser. Den nuværende serie består af en enkelt radio som Industrial HotspotTM og en enkelt radio Industrial Client.

802.11n: ProSoft Technology® lancerer nye High-Speed industrielle radioer
Det er en fornøjelse for ProSoft Technology at kunne præsentere de nye RadioLinx 802.11n industrielle trådløse løsninger, der med den seneste teknologi har større fleksibilitet og ydelse til et bredt spektrum af fabrikations- og industrielle applikationer.

Behov
Siden 2002 er der blevet installeret mere end hundrede tusinde 2,4 og 5 GHz radioer af og tll ingeniører indenfor automatisering – og de fungerer i dag i alle grene af enhver industri. Nogle applikationer har stillet høje krav med hensyn til samtalekapacitet, andre skulle tage hensyn til antallet af radiofrekvens kanaler ; i nogle tilfælde havde en øget afstand indflydelse på transmissionen; skiftende RF omgivelser (bevægelige metal dele) havde ligeledes indflydelse på
rækkevidden – kort fortalt: Mens løsninger med industriel 802.11a/b/g standard allerede kan anvendes til en bred vifte af applikationer, kan industrielle 802.11n radioer gøre implementeringen af trådløse netværk lettere i nogle kritiske og krævende tilfælde, og de kan anvendes til flere applikationer med trådløse netværk.

Løsningen
De nye RadioLinx radioer anvender MIMO (Multiple Input, Multiple Output) teknologi. De anvender op til tre antenner for at gøre high-speed data overførsel op til 300 Mbps mulig og de har avancerede muligheder og ydelser i industrielle omgivelser.
I omgivelser hvor der er mange netværk I funktion, giver kombinationen af 2,4 og 5 GHz båndene 3 + 19 non overlapping kanaler (3 + 24 tll applikationer, der eksporteres til Nordamerika). Ved at bruge 5 GHz er der også et alternativ til det populære 2,4 GHz bånd, som kan have en
begrænset kapacitet hvis det bruges i allerede eksisterende installationer.
Harry Forbes fra ARC Advisory Group har denne kommentar: - De nye ProSoft Technology radioer er blandt de første til at anvende 802.11n teknologien til industrielle automatiserings netværk. IEEE 802.11n medfører kapacitet på et højere plan på gulvet I fabrikationslokalerne. Ligeledes giver MIMO teknologien mindre multipath interferens end normalt i industrielle installationer. Standard radioteknologi bliver stadig forbedret og ProSoft Technology gør hurtigt disse forbedringer tilgængelige på fabriksgulvet.

Fordele
Sammenlignet med eksisterende 802.11 RadioLinx løsninger forbedrer RadioLinx 802.11n virkningen af de industrielle radioer i højfrekvens bånd og High Packet-rate kontrol applikationer. De giver ligeledes bedre signal følsomhed og rækkevidde i omgivelser som f.eks. ved mobile fabriksløsninger.
Der er to RadioLinx 802.11n løsninger tilgængelige I dag: en single-radio Industriel Hotspot TM (RLXIB-IHN) og en single-radio Industrial Client (RLXIB-ICN).

Nem konfigurering og overvågning
RadioLinx WirelessN Discovery Tool er et konfigurerings- og overvågnings værktøj til RadioLinx 802.11n Industrial Hotspot radioerne. Denne software giver indblik i topologien i netværket og
tildeler IP adresser til radioer til brug for konfiguration, muliggør overvågning af diagnosticering af netværket, opdatering af radioerne og detektering af tilstedeværelsen af enhver 802.11 radio i netværket.
Automatisk eller manuel konfiguration af netværk kan vælges af bruger (kan prioriteres eller være fastlagt) med selvreparerende funktioner og master redundans til pålidelige, store netværk.

Flere features
RLXIB-IHN radioen har de industrielle features fra RadioLinx produkterne indbygget, inklusive certificering til farlige omgivelser (UL1604 Class I Div 2, ATEX Zone 2 Category 3), udvidet
temperaturområde, stor modstandsdygtighed overfor vibrationer og stød, DIN skinne montering, Power over Ethernet og simultan bridge / repeater / Industrial HotspotTM mode. Alle ProSoft Technology produkter leveres med tre års garanti og ubegrænset teknisk support I produktets levetid.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP