www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Trådløs POINT I/O ILX34-AENWG

ProSoft Technology udvikler nye, trådløse POINT I / O-moduler til distribuerede automatisering applikationer. Den nye Wireless POINT I / O Adapter (ILX34-AENWG) er et high-speed, standardbaseret 802.11g trådløst I / O-adapter.

Trådløs POINT I/O ILX34-AENWG
I/O adapteret har fordelene fra den kompakte størrelse 1734 POINT I / O-systemer (distribuerede Input / Output moduler), fra PLC / PAC producenten Rockwell Automation ®, og kombinerer adapteret med ProSoft Technologys integrerede, trådløse ArchitectureTM.
I kombination med den trådløse teknologi er POINT I / O Adapter en ideel løsning til indsamling af data fra og til kontrollerede, bevægelige systemer (som robotter, automatiske vogne, traverskraner, excavatorer m.m.), samt til fastmonterede racks i vanskeligt tilgængelige områder af et procesanlæg.

Behovet
Ikke-bundne link til distribueret I / O bruges til bevægeligt- eller eksternt udstyr, eller hvor det ville være vanskeligt eller dyrt at bruge kabler til enheder eller kontrolpaneler.
Disse applikationer kan f.eks. være:
- Tanklagre (olie og gas, vandbehandling)
- Kraner, stablere / automatiske lagerplukkere (produkthåndtering)
- Roterende påfyldning, vikle- og støbemaskiner (mad og drikkevarer)
- Robotter / multi-akse bearbejdning
- Fjernovervågning
- Tilstandsovervågning

og andre distribuerede I / O-applikationer til bevægelsessystemer og fjerntliggende lokationer.

Løsningen
Evnen til at forbinde POINT I / O-moduler trådløst gør automatiseringsingeniører i stand til at designe højtydende, skalerbare og lav-latente systemer i de tilfælde, hvor kablet I / O ville være problematisk.
Wireless POINT I / O Adapter medfører et velkendt programmeringsmiljø for brugerne ved at anvende den
tilslutningbaserede EtherNet / IP-protokol og -konfiguration med RSLogixTM 5.000 programmeringsmiljø
samt den tilslutningsbaserede EtherNet / IPTM protokol til at forenkle konfigureringen - og med kommunikation med POINT I / O racks spredt ud over hele procesanlægget.

Fordelene
Wireless POINT I / O-adapter kan bruges i netværk med RadioLinx ® Industrial Hotspots eller tredjeparts
802.11g-adgangspunkter til levering af høj hastighed, lav latenstid 802.11g klient kommunikation til fjerntliggende produktionslokaliteter.
Evnen til at arbejde med eksisterende, standard-baserede trådløse teknologier beskytter og giver slutbrugeren det bedste udbytte af investeringen.
Som sikkerhed anvender NR Wireless I / O 802.11i WPA2 AES kryptering.
Wireless POINT I / O-adapter forsyner brugerne med den fleksibilitet og skalerbarhed (op til 63 moduler), der tilbydes af de mange standard Rockwell Automation POINT I / O-moduler - inklusiv analog I / O, digital I / O, NR Guard I / O (TM), DeviceLogix (TM), relæer, FTU, og tællere.
Alle ProSoft Teknologi produkter leveres med en 3 års garanti og ubegrænset teknisk support.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP