www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

De nye Intelligent Cellular løsninger er designet til at forsyne brede områder med trådløs forbindelse for industrielle systemer.

De nye Intelligent Cellular løsninger er designet til at forsyne brede områder med trådløs forbindelse for industrielle systemer.
ProSoft er stolt over at kunne præsentere de nye RadioLinx Intelligent Cellular løsninger, fremstillet og udviklet til at kunne forsyne store områder og endda global trådløs forbindelse for industielle systemer.
Intelligent Cellular Gateways bruger den eksisterende cellulære infrastruktur til at forbinde systemer over geografisk store lokationer. RadioLinx Intelligent Cellular Gateways kan også bruges til at forbinde systemer gennem internettet til en eller flere lokationer. Intelligent Cellular løsninger kombinerer robust industriel cellulær teknologi, industrielle protokol templates, og ALEOSTM software for persistent forbindelsesmanagement. Denne software giver mulighed for real-time systemstatus og sundhedsinformationer inklusive netværksforbindelser, gennemløbsmængde og signalstyrke. En anden program, ACEmanagerTM forsyning giver muliggør lokal eller trådbårne systemer konfiguration og diagnostik. Integrationen foregår nemt med konfigurationstemplates der er til at downloade som understøtter flere industrielle protokoller som DF1 og Modbus, og kan tilpasses individuelt for at supportere andre.

Intelligent Cellular løsninger tilbyder en kompakt form faktor, lavt strømforbrug, DIN-skinne montering og et robust design som modstår industrielle arbejdstemperaturer og klasse I Div 2(hazardous location certification).

Intelligent Cellular løsninger passer til industrielle automationsapplikationer såsom fjernovervågning af udstyr, management og kontrol, OEM udstyrsovervågning, M2M applikationer, og non-timecritical kontrol af offentlige vandforsyninger/spildevand, strøm, og olie/gas SCADA.

Versionerne fås til følgende cellulære netværker:
Serial Modem for Global GPRS/GSM (RLXIC-SG).
RLXIC-SG Serial Modem bruges indenfor applikationer der anvender seriel forbindelse til cellulære datamedier som bruger GSM (Global System for Mobile Communications) som mobilt kommunikationssystem. GSM er også den dominerende cellulær teknologi de fleste steder i verdenen.
Ethernet Gateway for HSUPA (3G GSM) Networks (RLXIC-EH).
RLXIC-EH Ethernet Gateway bruges for applikationer som bruger Ethernet forbindelse i cellulære datamedier som bruger GSM som mobilt kommunikationssystem.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP