www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology revolutionerer med ILX56MM med dens nye Message Manager, datatransfer fra protokol til protokol

Intefacesystemer som bruger flere protokoller har aldrig været så nem og hurtigt at bruge. Det nye message Manager modul (ILX56MM) fra ProSoft Technology forbinder automationscontrollere fra forskellige kilder som det aldrig før er blevet gjort. Traditionelt skulle kommunikationen mellem PLC’erne bruge (mindre) modifikationeri hvert PLC program, som regel i flere lokalisationer på anlæget (nu leveres de nye maskiner med nye PLC’er), og ofte med flere programpakker (fordi hver enkelte PLC leverandør har sit eget programmeringssystem). Men den nye Message Manager fra ProSoft Technology skal automationsingeniøren ikke foretage nogen PLC programmering og frem for alt skal der ikke indkøbes ny speciel software, oplæring og vedligeholdelse. Konfigurationen af data kræver kun ... nogle få klik!

ProSoft Technology revolutionerer med ILX56MM med dens nye Message Manager, datatransfer fra protokol til protokol
I enhver stor industriel automationsstruktur er det nødvendigt at interface systemer fra to forskellige leverandører, og flere protololler skal kunne køre sammen. Som et resultat, så er PLC-til PLC protokollinterfacing for data transfer uundgåeligt.

Traditionelt skal PLC programmering foretages på flere steder i virksomheden for interfaceformål. Og disse forskellige programmeringer foretages med forskellige programmeringsløsninger (mindst en per PLC leverandør). Og oftest giver leverandøren ikke adgang til deres PLC kildekoderne.
Message Manageren tager alle datatransfer processer ind i en enkel lokation, og dette skal ikke bruge nogen (PLC-specifik) software for support og vedligehold. For konfigurationen udføres alle interfacing jobs fra en enkel lokation og modulet bruger et built-in grafisk webbaseret konfigurationsværktøj som er nemt at bruge og brugerflader.

Message Manageren opfører sig som en enkel agregator af datatransfer mellem flere PLC’er. Fysisk er ILX-56-MM et modul som befinder sig i en Rockwell Automation’s ControlLogix boks. Datatransfer kan sættes op til 16 kontrollere fra den førende PLC producent: Rockwell Automation (SLCTM 500, PLC-5®, MicroLogix TM, CompactLogix platform), Siemens (S7 PLC’er og andre kontrollere som bruger industrielt ethernet protokol), og Schneider Electric (Quantum, Premium, M340 og andre kontrollere som bruger Modbus TCP/IP protokol).

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP