www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

MVI56E-XT, ProSoft Technology® udvikler kommunikationsmoduler for Rockwell Automation® platformen for ekstreme miljøer

ProSoft Technology® kan hermed bekendtgøre kommunikationsmoduler til den nye Logix-XT kontrolplatform fra Rockwell Automation® som er blevet designet til industriel automationsanvendelse i ekstreme miljøer (processtyring, offshore platforme, skibsbygning, etc.).

MVI56E-XT, ProSoft Technology® udvikler kommunikationsmoduler for Rockwell Automation® platformen for ekstreme miljøer
ProSoft Technology® er kendt for sine „Industrial Wireless“ produktløsninger. Faktisk begynder virksomhedens rødder indenfor „Industrial protocol“ løsninger: ProSoft Technology’s første produktområde (med start i 1988!) var kommunikations interfaces for Rockwell Automation controllers (moduler som er installeret inde i et controller rack). Og på grund af ProSoft Technology®‘s lange erfaring indenfor forsyning af tætintegreret netværksinterface løsninger til familien af controllere, har kommunikationsspecialister haft også haft muligheden for at tilbyde interface løsninger for den nye Logix-XT (eXTreme environments) produktfamilie.

Den nye Logix-XT platform fra Rockwell Automation afhjælper automationsspecialister med at sænke deres installations- og vedligeholdelsesomkostninger, ved at reducere brugen af ydeligere varme- og nedkølignsudstyr til controller kabinetter i ekstreme miljøer.

Denne produktfamilie opererer i en bredspektret temperatur, og møder standardkrav (ANSI/ISA-S71.04-1985 Class G1, G2 and G3; cULus, Class 1 Div 2; C-Tick; CE; ATEX Zone 2; SIL 2) for forbedret beskyttelse mod salte, korrosiver, damp/kondensation, fugtighed og svampevækst. De aktive controllere komponenter er anbragt separeret af reolen med ventileret pladesemgenter; disse segmenter giver forøget luftgennemstrømning, de giver termal polstring, og bidrager til at sænke behovet for aircondition paneler.

Som en del af Rockwell Automation Integrated Architecture system, bruger Logix-XT familien den samme programmeringssoftware, informationskapaciteter og netværksprotokoller som andre systemer. Dette hjælper også slutbrugeren med at reducere overordnede integrationsomkostninger.

Idet industriel anvendelse når længere ind i verden af fjernbetjeningsområdet, kræver automationsingeniørerne specielt designede kontroludstyr for at kunne klare ekstreme miljøer. Og kommunikationsmodulerne skal også være specielt designet. Det er her ProSoft Technology understøtter Logix-XT produktfamilien. Virksomheden lancerer to kommunikationsmoduler (initiating its MVI56E-XT series), til den populære Modbus Master/Slave og Modbus TCP/IP netværker.

Disse moduer godkendes med EN60079-0 and EN60079-15 standarder for anvendelse i ætsende og ekstreme miljøer. De kan anvendes i bredspektrede temperaturområder (-25ºC til 70ºC), de har en godkendt belægning og er specielt designet for barske miljøer.
Disse nye ProSoft Technology moduler fås i hele verden gemmen Rockwell Automation. Til hvert ProSoft Technology produkt medfølger der 3 års garanti og ulimiteret teknisk support.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP