www.industriogteknik.com
Seeq

Seeq har rejst 23 millioner USD Serie B kapital til at accelerere væksten i avanceret analysestrategi til det Industrielle Tingenes Internet

Altira Group er gået sammen med Chevron Technology Ventures og next47, da Seeq søger at udvide mulighederne for indsigt i potentialet for forretninger, der opstår med data fra fabrikationen

Seeq har rejst 23 millioner USD Serie B kapital til at accelerere væksten i avanceret analysestrategi til det Industrielle Tingenes Internet
Seeq Corporation, der er en førende virksomhed indenfor fabrikation og avanceret software til det Industrielle Tingenes Internet, meddelte i dag, at det har rejst USD 23 mio i Series B kapital, med Altira Group i spidsen samt deltagelse af Chevron Technology Ventures, next47, det globale venture firma Second Avenue Partners, der har opbakning fra Siemens, og andre, eksisterende investorer.

Rejsningen af kapital sætter Seeq i stand til at udvide deres resourcer til udvikling, salg og marketing samtidig med, at deres tilstedeværelse øges på de internationale markeder.

”Seeq intensiverer innoveringen af data i store mængder, af maskinindlæring og åbner kildeteknologier for at muliggøre, at medarbejdere i fremstillingsmiljøet samt ingeniør- og ledelsespersonale kan finde og dele indsigt i data i løbet af få minutter i stedet for dage eller uger,” siger Steve Sliwa, CEO og medstifter af Seeq Corporation.

”Vort samarbejde med Altira Group og andre investorer understreger behovet for nye tilbud om analysemetoder til kunder i industrien.”

Seeqs software applikationer, Seeq Workbench og Seeq Organizer, sætter organisationer indenfor fabrikation i stand til hurtigt at analysere, forudsige, samarbejde og distribuere indsigt for at forbedre output i produktionen. Seeq er designet til at fungere i virksomheden, på Microsoft Azure eller Amazon Web Services sky platforme, eller til indsats i blandede applikationer i virksomheden og i skyen.

Altira Group, der har hovedkvarter i Denver, Colorado, har mere end 20 års erfaring i investering i olie- og gas software samt opstart af teknologi.

”Seeq leverer en vigtig forbedring i software til kunder i fremstillingsvirksomheder - de får hurtigere indsigt, handling og indflydelse i resultatet af deres produktion og forretning,” siger J.P. Bauman, generaldirektør hos Altira Group.

”Det glæder os at være førende i bestræbelserne på at gøre Seeqs fortsatte vækst mulig.”

Altiras investering i Seeq foregår via dets Fund IV partnerskab med en stor del af de amerikanske super-uafhængige olie- og gasoperatører, der inkluderer Devon Energy (DVN), Pioneer Natural Resources (PXD), Apache (APA), og EQT (EQT).

”Det er ikke noget problem at finde olie; udfordringen er at producere olien økonomisk med forventningen om færre menneskelige resourcer til rådighed,” udtaler Chris Cheatwood, Executive Vice President og CTO hos Pioneer Natural Resources.

”Seeq giver vore højt værdsatte ingeniører, samt små- og mellemstore virksomheder og ledere mulighed for at få mere værdi ud af vore data og forbedre effektiviteten i fremstillingsprocessen.”

Seeqs niche er det store og voksende marked for analyse af data fra fabrikation og det Industrielle Tingenes Internet, og der er mange muligheder for at generere værdier:
- Muligheder for industrien. Nuværende Seeq kunder omfatter olie og gasindustrien, den kemiske- og farmaceutiske industri, pulp og papir, el-værker, føde- og drikkevareindustrien, offentlige tjenester og diskret fremstilling med løsninger til analyser af fjernovervågning og forebyggende arbejde, i lande, der dækker hele verden fra Indien til Australien, USA og Europa.
-Muligheder for forhandlere. Seeq danner partnerskab med et stort net af forhandlere af proces automatisering, og arbejder med systemer, der bliver forhandlet af OSIsoft, Emerson Automation Solutions, Inductive Automation, Honeywell, Rockwell Automation, AspenTech, Schneider Electric, GE, Siemens og andre.
-Muligheder for offentligheden. Seeq har udvidet målgruppen i 2018 fra eksperter indenfor specifkke områder (f.eks. proces ingeniører) til at omfatte teams, der samarbejder om projekter, ledere, der deler produktions rapporter og analyser på tværs af virksomheden, og medarbejdere, der bearbejder data for at få avancerede algoritmer.
-Muligheder ved indsats. Kunder kan gå ind i Seeqs applikationer fra enhver, moderne browser, og køre Seek serverapplikationen i virksomheden, i en gruppe eller i skyen. Denne fleksible mulighed gør, at Seeq kan anvendes i enhver situation, inklusive til kunder, der er i gang med overgang til skyen.

”Som vi har set i præsentationerne fra ARC Industry Forum, giver Seeq fordele til sine kunder ved at gøre det nemmere for dem at indsamle og dele informationer fra deres data fra produktionen,” sagde Craig Resnick, Vice President, ARC Advisory Group.

”Med Altira Group og de strategiske investorer next47 og Chevron Technology Ventures, får Seeq større og større anerkendelse for sine evner til at hjælpe brugerne til at træffe hurtigere og bedre beslutnnger i fremstillingsmiljøet.”

Seeqs seneste udgivelse, R20, indfører nye muligheder, der gør det muligt at understøtte integrering af strukturerede data fra SQL Server, MySQL og CSV filer, samt gøre det nemmere at distribuere Seeq Workbench analyser til medarbejderne.

For at få mere at vide om Seeq Workbench og mulighederne for opkobling, besøg venligst seeq.com.

Om Seeq Corporation
Seeq, der er grundlagt i 2013, udgiver software applikationer til fremstillingsvirksomheder, så de hurtigt kan finde og dele indsigt i data. Olie og gasindustrien, farmaceutisk industri, kemiske specialiteter, offentlige værker, genbrug af energi og utallige, andre vertikale indstrier har tillid til Seeq til optimering af deres produktion, inklusive udbytte, fortjeneste, kvalitet og sikkerhed. Med hovedkvarter i Seattle er Seeq et privatejet, virtuelt firma med medarbejdere over hele USA og salgsrepræsentationer i Asien, Europa og Sydamerika.

Om Altira Group LLC
Altira Group LLC er baseret i Denver, Colorado, og arbejder tæt sammen med iværksættere for at stille arbejdskapital til kommende olie- og gas teknologivirksomheder til rådighed. Altira fokuserer på software, udstyr og effektive servicevirksomheder, der hjælper med til at imødekomme de stadigt mere komplekse digitale og driftsmæssige udfordringer, som olie- og gasindustrien står over for. Siden 1996 har Altira investeret mere end end en milliard B-kapital med partnere i mere end 50 virksomheder. Deres Fund IV partnere omfatter en udvalgt gruppe af amerikanske, super-uafhængige olie- og gasvirksomheder, der hjælper med til at gøre væksten i Altiras portefølje af virksomheder større ved at optræde som store og hurtigtreagerende kunder. Altira teamet har mere end et halvt århundredes kombineret erfaring i at opbygge succesrige virksomheder i olie- og gas teknologiens verden.
Se venligst www.altiragroup.com for at få flere oplysninger.

Om Chevron Technology Ventures
Chevron Technology Ventures (CTV) søger innovative forretningsløsninger og eksternt udviklede teknologier, der har potentiale til at forbedre Chevrons basis forretningsgrundlag, og forfiner teknologiernes indføring og virkemåde i virksomheden. Virksomheden blev dannet i 1999, og var den første fond af denne art i oliebranchen. CTV har understøttet en bred kreds af virksomheder og kapitalfonde.

Om next47
next47 er et globalt ventur kapitalfirma, der er stiftet af Siemens. Det investerer i, og danner partnerskab med iværksættere, der tænker stort og opbygger firmaer, der definerer industrien. Med kontorer i Boston, Beijing, London, Munich, Paris, Palo Alto og Stockholm giver next 47 nystartede virksomheder en hidtil uset tilgang til en af verdens største porteføljer af kunder indenfor områderne industri, energi og infrastruktur, såvel som ekspertise på områder i de tunge teknologier, der har indflydelse på disse kunder.

Om Second Avenue Partners
Second Avenue Partners (www.secondave.com), med hovedkvarter i Seattle, USA, stiller ledelse, strategi og kapital til rådighed for virksomheder i startfasen. Virksomheden blev grundlagt i 2000, og den søger stærke iværksætter teams; innovative koncepter med muligheder, der er nye på markedet, og modeller, der bruger avancerede teknologier. Second Avenue Partners var en tidlig investor i virksomheder som eksempelvis Insitu, Modumetal og MarketLeader.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP