www.industriogteknik.com
Steute

Bindeled mellem trådløse sensorer og it systemer

Sensor Bridge som middleware til sWave.NET®

Bindeled mellem trådløse sensorer og it systemer
steute afdelingen ”Wireless” præsenterer Sensor Bridge, der er en ny og vigtig komponent til deres trådløse netværk, Wave-NET®. Som en klassisk middleware bearbejder dette software interface alle meddelelser, der modtages fra trådløse switching enheder i felten og bundtet ved access points. Derefter sender Sensor Bridge disse meddelelser videre til applikationer, der er specielt registreret til dette formål.

Installering af sWave.NET® Sensor Bridge i en fabrik lukker hullet mellem på den ene side de højsikrede krav i en produktionshal og på den anden side den integrerede verden med digitale tjenester. Sensor Bridge fungerer som ”tolk” mellem forskellige protokoller og administrationsniveauet i sWave.NET® trådløse netværk.

Forenklet data integrering, sikker lokal pre-processing, samt detaljerede brugsstatistikker er nogle af de andre funktioner i Sensor Bridge, hvilket kvalificerer den som et centralt data center til de nyeste former for produktionsmiljøer og digitale forretningsmodeller i industrien.

Takket være den universelle opkobling af interfacet kan sWave.NET® Sensor Bridge integreres i ethvert produktionsmiljø. Listen af understøttede protokoller vokser hele tiden, og omfatter f.eks. REST (XML/json), http(s) Notifications og MODBUS TCP, alle sammen uden at der er behov for yderligere hardware.

De første applikationer til sWave.NET® Sensor Bridge findes nu til E-Kanban systemerne og i kommunikationen mellem automatiserede, styrede køretøjer (AGV) og deres overordnede kontrolsystemer.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP