www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Wireless Designer: en enestående og uovertruffent software værktøj for industrielle trødløse projekter

ProSoft Technology® har udviklet en enestående softwareløsning for at hjælpe automationsingeniørene at planlægge og specificere deres industrielle trådløse netværk: ProSoft Wireless Designer (PWD).

ProSoft Wireless Designer: en enestående og uovertruffent software værktøj for industrielle trødløse projekter
Nemt at bruge
Lavet for ikke-RF specialister, letter ProSoft Wireless Designer (PWD) opgaven at planlægge og specificere trådløse netværker. Den wizard-baserede software interface gør det nemt at anvende. ProSoft Wireless Designer danner et visuelt layout for hele den trådløse arkitektur. Interface-screen hjælper at beskrive og specificere det trådløse netværks nøgleparametre på en akkurat måde, såsom:
- Radio, frekvensområde, specifiske lands-RF-kanaler...
- Længde og type kabler...
- Tilbehør såsom lynbeskyttelse, kabeladapter, antenner...
- GPS koordinatorer for hver radio (til udendørs anvendelse)
Mens brugeren specificerer sit trådløse netværksprojekt, kontrollerer ProSoft wireless network transmissionskvaliteten for hver individuel forbindelse mellem radioerne, i henhold til distancer og det foreskrevet tilbehør. Særligt evaluerer softwaren signalstyrken og den forventede transmissionskvalitet i henhold til distancen, datamængden, den lokale bestemmelse, udvalgt materiale (tab i kabler og andet tilbehør, antenneforstærkning, etc.).
Ved slutningen af det trådløse projekt studie, genereres et teknisk dokument. Det fremstiller detaileret det trådløse netværk:
En nøjagtig beskrivelse af hver komponent ved hver station (en hjælp for et budgetestimat) og for hvert link (kvaliteten af datatransmission). ProSoft Wireless Designer laver en detaileret liste over det nødvendige materiale til installationen af det trådløse netværk (enhver individuel radio, kabler, lynbeskttere, konnektorer, antenner og andet tilbehør). Softwaren evaluerer også kvaliteten for hvert individuelle link ifølge den udvalgte hardware og indstillingerne for ydelsen (taget lokale bestemmelser i betragtning) som blev defineret under studien. Den detailerede information (materialeliste, detalierede instillinger og kvaliteten af trådløse forbindelser) er nødvendigt og meget hjælperigt for forberedelsen til site-oversigten og rapport, for installation og udvikling af trådløse løsninger, for netværksvedligeholdelse og supervision.
Af den grund tillader ProSoft Wireless Designer i standard CVS-fil format for nem integration af al denne værdifulde information i studierapporter, tekniske dokumenter og vedligeholdelsesmanualer, etc.
ProSoft Wireless Designer software inkluderer en database som beskriver ehver RadioLinx radioer, antenner, kabler, konektorer og andet tilbehør som for tiden kan fås hos ProSoft Technology.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP