www.industriogteknik.com
Baumer

Hygiejnisk tryksensor PP20H - resistent overfor kondens, giver øget driftssikkerhed

Med en ny generation af hygiejniske tryktransmittere i PP20H familien, udvider Baumer sin portefølje, så vi nu er i stand til at levere en prisgunstig løsning til krævende, hygiejniske applikationer. Sensoren er udført i et robust, IP69 K rustfrit stålhus og har en hermetisk forseglet silikone trykcelle, der gør den resistent overfor kondens. Og med et skaleret trykområde fra -1 til 40 bar, et bredt udvalg af procestilslutninger og mulighed for 4 … 20 mA signal og IO link, gør PP20H meget fleksibel og anvendelig til mange forskellige typer applikationer. PP20H tryksensoren, overholder de strenge hygiejnekrav der stilles i levnedsmiddel og pharma industrien, og den er både CIP og SIP egnet.

Hygiejnisk tryksensor PP20H - resistent overfor kondens, giver øget driftssikkerhed
Den kompakte tryksensor klarer medietemperaturer fra -200 C til 1250 C uden behov for kølehals, og der ved opnås en pladsbesparelse i installationen. Dertil kommer, at en bred vifte af applikationer kan dækkes af bare én type føler, hvilket sparer lagerplads og reducerer omkostninger.

Takket være den hermetisk forseglede trykcelle, påvirkes sensoren ikke af kondens, selv ikke ved ekstreme temperatursvingninger i fugtige omgivelser. Sammen med dens glimrende temperatur-, langtidsstabilitet, og høje præcision, garanterer PP20H at selv krævende hygiejniske processer overvåges, kontrolleres og reguleres på en sikker måde.

Med IO-link, kan flere sensorer konfigureres samtidigt, hvilket forenkler programmeringen af ”switch points” til de forskellige trin i processen, som f.eks. ved opstart eller ændring af ”batches”, og sparer der med tid. Diagnose data kan hentes og evalueres med det samme – hvilket øger tilgængeligheden i systemet.

Den modulære opbygning af sensoren, gør det muligt at producere og levere sensoren, inden for 48 timer efter modtagelse af ordre.

Mere information på www.baumer.com/PP20H

Fig.: Med en trykcelle, der er resistent overfor kondens, samt glimrende temperatur- og langtidsstabilitet, bidrager den hygiejniske PP20H tryksensor, til din virksomheds processikkerhed, selv i krævende miljøer

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP