www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology® nye 802.11abg radioer forbedrer transporten af Ethernet pakker til supporten af krævende industrielle protokoller

ProSoft Technology® nye RLXIB-IHW radioer opfylder ikke kun 802.11, men har også fordelen af at have en speciel udvikling for at kunne yde de bedste muligheder for at kunne formidle krævende trafik af industrielle protokoller.

ProSoft Technology® nye 802.11abg radioer forbedrer transporten af Ethernet pakker til supporten af krævende industrielle protokoller
802.11abg radioer…
Wi-Fi (som koordinerer IEEE 802.11 seriestandarder) bringer meget interessante karakteristika til industriel automation systemer: ekstrem højt sikkerhedsniveau (802.11i), fleksibilitet, samfunktion. Men det er designet for anvendelse indenfor kontor og hjemmebrug. Og når det kommer til at formidle industrielle protokoller kan det vise sig nogle begrænsninger som resulterer i transmissionsproblemer som ikke er acceptable for industrielle automationsystemer (disse problemer skyldes for det meste måden som Ethernet pakker transporteres på, standard via luft). Som tilføjelse til at supportere standarden, inkluderer RadioLinx funktionaliteter som tillader radionen at optimere trafikken for krævende industrielle protokoller.
Den nye RadioLinx RLXIB-IHW medbringer fordelene af trådløse forbindelse til anvendelse indenfor industriel automation. Fordi det understøtter 802.11 standarderne tillader RLXIB-IHW automationsingeniøren at formindske den tid som han førhen skulle bruge i felten til at programmere, vedligeholde og andre betjeninger: Han skal nu ikke længere være tæt på kabinettet (som i tilfælde kan være svært at komme frem til), åbne døren at dette (som normalt bruger en nøgle), placere et kabel mellem sin egen computer og PLC (man skal bruge et sted for PC’en tæt ved PLC’en, en distance som er kortere en kabellængden)…

…opfylder behov for industrielle protokoller
I forbindelse med at forene til 802.11 standarder, så supporterer RadioLinx RLXIB-IHW optimeret transport af datapakker. På grund af krævende trafik, passer de fleste Wi-Fi løsninger ikke til industriel automation (som resulterer i periodiske transmissionsudfald). RadioLinx RLXIB-IHW bruger specifikke signal processalgoritmer som er udviklet af ProSoft Technology, som forbedrer datatrafikken. Dette tillader en forbedret brug af hele båndbredden og kan på den måde beholde datagennemstrømningen på et højt niveau som forlanges af automationsindustriens ingeniører.
.
Anvendelsesområder indenfor industriel automation
RadioLinx RLXIB-IHW har Power over Ehternet (PoE). Kun et kabel ( i stedet for 2) skal bruges for at forbinde radioen til kabelbaseret Ethernet netværket og til at kunne holde det i drift. Især denne funktion er meget interessant for at lette installationsoperationer og reducere implementeringstid.
Også værd at tage med er, at RadioLinx RLXIB-IHW understøtter seriel indkapsling. Dette gør det nemt at tillade brugen af terminaler og integrere dem i hoved Ethernet arkitekturens kontrolsystem. Denne nye radio, RLXIB-IHW, er kompatibel med dens forgænger RLX-IHW, og tilbyder bedre ydelse for både IEEE 802.11bg (2.4 GHz bånd) og 802.11a (5 GHz bånd) implementeringer: en mere kraftig processor tillader højere datahastigheder og signal, som ud fra brugerens synsfelt resulterer i en højere datagennemstrømning.

RadioLinx RLXIB-IHW kan anvendes som Master (Industrial HotspotTM), repeater eller knudepunkt for radio fjernstyring. En ”client only” version RLX-IESC er også til at få; det giver mulighed for en forbindelse af fjernbetjeningsudstyr til reducerede omkostninger. Industrielle radioer, RLXIB-IHW og RLX-IESC leveres med industrikabinetter, et udvidet spektrum af driftstemperaturen, overensstemmelse med chok og vibrationsstandarder, certificering for eksplosive lokaliteter, DIN-skinne montering, etc.
Hver ProSoft Technology produkt leveres med en 3-årig garanti og fri teknisk support.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP