www.industriogteknik.com
BALLUFF

Magnetostriktiv lineær positionsføler til områder med eksplosionsfare

Kontrol- og afbrydningsventiler bruges til olie- og gas transmission i raffinaderier og petrokemiske anlæg. Ventilens stilling reguleres ved at bruge positionsmåling systemer, da de er ekstremt pålidelige, især i meget barske miljøer. Når beskyttelse mod eksplosion har den højeste prioritet, er det nye, certificerede BTL7-T500 system til positionsmåling fra Balluff det rigtige valg.

Magnetostriktiv lineær positionsføler til områder med eksplosionsfare
Med sine mange, internationale godkendelser, som eksempelvis ATEX og IECex, indeholder BTL7-T500 en bred vifte af applikationer, stor pålidelighed og sikker funktion i eksplosionsfarlige omgivelser som Zone 0 og Zone 1. Det betyder for eksempel, at det kan bruges til kontinuerlig niveau måling i raffinaderi tanke.

Profibus interfacet medfører stor fleksibilitet. Positionsmålings systemet kan tilpasses hurtigt, og dermed spares tid til installation og det betyder ydermere en hurtig diagnosticering af mulige fejl. Det gør igangsætningstiden for systemerne kortere, og betyder mindre tid til vedligeholdelse, når der er brug for serviearbejde. Et enkelt kabel er tilstrækkeligt til hook-up (BUS-in-out, strøm).

Det kontaktløse,og dermed slidtagefri, magnetostriktive system i rustfri stål indkapsling med IP 67 beskyttelse er ikke blot ekstremt ufølsomt overfor forurening, men også stødsikkert til 100 g.
Det kan også modstå vibrationer op til 12 g. Med en opløsning på 1µm og repeat nøjagtighedpå 10 µm arbejder det med ekstrem præcision, og er ligeledes den ideelle løsning til måling af både position og hastighed, når dette skal udføres simultant i et system.
Magnetostriktiv lineær positionsføler til områder med eksplosionsfare

BTL lineære, magnetostriktive transducere fra Balluff i stang udførsel, og installeret i hydrauliske cylindre, har i årtier bevist deres pålidelighed på de mest krævende applikationsområder. Det magnetorestriktive funktionsprincip gør det muligt at installere systemerne i hermetisk forseglede indkapslinger. Data om positionen transmitteres uden kontakt via magnetfelter gennem væggen i indkapslingen i det indre af sensoren.
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP