www.industriogteknik.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology® udvikler nye 2.4 GHz og 900 MHz frekvensspring serieradioer

RLX-IFHS radioer fra ProSoft Technology® er den ideelle løsning for at reducere udviklings- og installationsomkostninger af serieproducerede industrielle automationsnetværker i det barskeste miljø. ProSoft Technology® har specialiseret sig indenfor communication protools for den industirelle autamationskontrol, og ProSoft Technology® har udviklet trådløse løsninger som forener sig med sikkerhed, kraft og fleksibilitet; krav som stilles til de fleste netværksanvendelser. RLX-IFHS radioer er designet til at kunne serielsignallænkes som i Modbus, DF1, ASCII, etc.

ProSoft Technology® udvikler nye 2.4 GHz og 900 MHz frekvensspring serieradioer
Med den nye generation af letanvendelige industriradioer har ProSoft Technology® yderligere forbedret modtagerforholdet af modtagerne. Det betyder at brugeren bedre kan anvende radioen i høj-interferense miljøer. Det betyder også at der kan være længere mellem radioerne (op til 24 eller 48 km). Nye filtre og nye signalbehandlingsalgoritmer gør det desuden muligt for RLX-IFHS radioerne at spore og indhente data som er transmitteret dæmpet til et ekstremt lavt niveau (-116 dBm).

Anvendelse
ProSoft Technology®’s RLX-IFHS radioer er ideelle til automatisk control i høj-interferense omgivelser eller til supervision og overvågning på lang afstand. De muliggør datatransmission mellem to apparater med seriel signallænkning med datahastighed som spænder fra 19.2 til 230 Kbps.
Radioerne kan integreres i en point-to-point elller multipoint anordning hvilket giver en meget høj fleksibilitet. Hver del kan konfigureres som transmitter, modtager eller repeater.
RLX-IFHS radioerne bruger 2.4 GHz eller 900 MHz. 2.4 GHz RLX-IFH24S modellerne kører på et ikke-licenseret frekvensbånd og efterkommer de europæiske regulationer. 900 MHZ RLX-IFH9S modellerne kan anvendes ved eksport til visse lande.
Den frekvensspringende teknologi af sådanne radioer giver det trådløse netværk forbedret sikkerhed, næsten immunitet for interferens og udvidet rækkevidde: 24 km for 2.4 GHz modellen og 48 km for 900 MHz modellen ved point-to point brug og retningsantenne (og frit syn er en nødvendighed ved sådanne frekvenser).

Hovedfunktioner
Alle RLX-IFHS radioer kan følgende: 128-bit AES kryptering, indstillelig transmissionssignal (10 til 100 mW for den europæiske 2.4 GHz version, op til 1 W for den amerikanske version), valg mellem transmissionskanaler, programmerbare dataöverförselshastigheter, klasse I Div 2 hærdet industrilukning.
Det er nemt at bruge ProSoft Technology®’s ControlScape software, som er nødvendigt for netværkskonfigurationen og avanceret fejlfinding, og den er gratis. Softwaren overvåger variabler, så som signalstyrken, den transmitterede data, antallet af netværksforbindelser, etc., for at hjælpe brugeren med at vedligeholde sig netvärk. Alle RadioLinx produkter er licensfrie og har en UL 1604/ISA 12.12.01 Klasse I Division 2 certificering for krævende miljø.
Hvert ProSoft Technology® produkt leveres med 3 års garanti og ubegrænset teknisk support.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP