www.industriogteknik.com
BALLUFF

Fleksibelt, selvklæbende kapacitivt sensor hovede Niveaumåling er nu nem at foretage

Balluff kan nu levere et selvklæbende, kapacitivt sensor hovede med IP 64 beskyttelse til kontaktløs, kontinuerlig niveau detektering på ikke-ledende ydervægge af kar eller rør, lavet af glas, plastic eller keramik.

Fleksibelt, selvklæbende kapacitivt sensor hovede  Niveaumåling er nu nem at foretage
Det fleksible sensor hovede har en maksimal detekteringsafstand på op til 850 mm i længden, og det kan skæres i individuelle længder (minimum 108 mm) og nemt sættes på beholdervæggen uden yderligere hjælpemidler, blot ved at anvende den integrerede, klæbende overflade. Til polære, vandige materialer kan beholdervæggen være mellem 2 og 6 mm, eller op til 2 mm for ikke-ledende materialer som for eksempel olie eller bulk materialer.

Sensoren er beregnet til brug med en type BAE sensorforstærker fra Balluff. Den valgfri forstærker gør det muligt, konstant at detektere niveauer over hele måleområdet som analoge værdier (0...10 V, 4...20 mA), eller via et IO-Link eller som overskridelse af en minimum eller maksimum værdi. Både IO-Linket og den analoge komfort forstærker har alsidige muligheder for indstillling.

Fleksibelt, selvklæbende kapacitivt sensor hovede
Niveaumåling er nu nem at foretage

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP