www.industriogteknik.com
Seco Tools

Ny TP3501 kvalitet med Seco Used-Edge Detection

Seco Tools har udvidet deres produktserie af Duratomic-teknologibaserede TP-kvaliteter med TP3501, en kvalitet, der giver optimal applikationssikkerhed. Den nye kvalitet er ideel til drejeapplikationer i stål, som omfatter kraftige afbrydelser, mindre stabile maskiner, små indvendige ujævnheder eller svage opsætninger på grund af emnernes størrelse og form.

Ny TP3501 kvalitet med Seco Used-Edge Detection
HQ_IMG_TP3501

TP3501 udgør sammen med TP2501, TP1501 og TP0501 hele sortimentet af kvaliteter til ståldrejning og har Secos seneste Duratomic-teknologibaserede belægninger til effektiv og driftssikker brug i bestemte materialer og applikationer. Duromatic-teknologien, der blev introduceret af Seco i 2007 som branchens første tekstur-α baseret Al2O3-belægning, bearbejder belægningskomponenter på atomniveau for at opnå forbedrede mekaniske og termiske egenskaber. Teknologien fremmer ydeevnen ved at opnå en enestående balance mellem sejhed og hårdhed.

Den nye TP-kvalitet indbefatter også Secos EDGE INTELLIGENCE-koncept – en integration af omfattende erfaring og viden om højtydende skær, der gør hver eneste skærkant til noget specielt. Kvaliteten har Chrome Used-Edge Detection, hvilket gør brugeren i stand til straks at konstatere, hvornår en kant er opbrugt, og således reducere potentielt spild.

Den omfattende TP3501-serie omfatter næsten 400 skær i en lang række geometrier, herunder den almindeligt anvendte M6.

For mere information af TP3501, kontakt en lokal Seco-repræsentant eller gå til:
https://www.secotools.com/en/Global/Products/Turning/General-Turning/New-Duratomic-TP3501/

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP